2012. január 21.

Tegnap délután persze teljesen ki volt ütve :( Próbáltuk kicsit dörzsölgetni, mozgatni mert a nem mozgástól persze hideg volt. Enni is nagy nehezen tudtunk neki adni, de hála azért estére behúzta a főzeléket. Hajnalban kelt, most anyu aludt vele és szólt mert megint jött a roham. Gyorsan szaladtam, cumirágás veszettül, 2 görcs és vége. Gondolom fájt neki a foga mert enni és inni nem kellett csak a rágás. Miután közölte, hogy ennyi most elég volt a rágásból, bekentem a fogát és irány fekvés. Most én maradtam vele. Mikor letettem olyan szuszogása volt mint aki már alszik is, de ismerem a fiam, hogy ilyen nincs :) megfogtam a kezét és éreztem, hogy szorítja így jött a cumi és hasra fordulás, és így elaludt. Valamikor hallottam, hogy szörcsög, megfordítottam. Anyuék matraca nagyon puha, itt nem nagyon tud álomban megfordulni. Reggel kb 7-ig aludtunk. vagyis Fefe aludt. Mostanában nem merek aludni normálisan, nehogy ne halljam meg ha kicsit nyöszörög. nagyon félek a rohamoktól, az agya pusztulásától, azonnal kapom ha van valami :S A fogát mindjárt megmossuk és megdörzsölöm, bekenem, biztos ami tuti alapon. A fejét is megmasszírozom, hátha fájhat ettől az időtől. Így ezek talán nem fogják piszkálni. Nyelőcsőre kapja 2 óra múlva az Ulcogantot, aztán inni kell sokat, és bízom benne hogy ezeket a szar rohamokat ma elkerüljük. ma már nem adnék Diazepamot, de kell majd akkor nem fogok habozni hisz az agya a tét. Egy szó mint szász, tele van a hócipőm ezzel az egész rohamos dologgal.

Ja találtam dietetikust. Kedden megyünk a Heim Pálba hozzá. Telefonon keresztül szimpatikusnak tűnt, és Ő is hülyét kapott a bébiételtől. Azt tudom, hogy ilyen reflux esetében is a zöld fűszerek a jók. Amíg nm megyünk el hozzá addig is mellőzöm a bébiételt és az édes gyümölcsöket. Ma zöldbabfőzelék lesz, holnap sütőtökös cucc, aztán még nem tudom. Az a baj, hogy a bébiételekben a gyümölcsös baromi édes. Mondjuk tegnap vettem egy újfajta gyümölcsöt, ráírva az van, hogy 100% gyümölcs. Na ma megnézzük, hogy mennyire édes.


Ahogy olvasgatom lehet műteni a refluxot. Ha 1 héten belül nem javul a helyzet ezen a téren sem akkor ezt fogom kiharcolni. Ha ez a baj, akkor oldjuk meg. Ne szenvedjen már ha lehet rajta segíteni. tuti ez is kemény harc lesz, de nem hagyom gyógyszerezni ha így is megoldható.

Szurkoljatok, hogy ma elkerüljük a rohamokat. Jaaaaaaj, de jó lenne.

2 megjegyzés:

Timszike írta...

De ha igazoltak a savas refluxot miert nem adott a doki savlekotot? Protonpumpagatlot? Miert csak az Ulcogestant? A nyelocsove is tuti eg a sebeket is helyrehozna. Szegeny kis bogar lattam a youtube videot sokat eszembe jutott ma.
A kislanyom savas refluxat 4 honap alatt helyrehozta a gyogysz. Probalod eves utan fel orat ultetni es megemelni az agyveget picit? Ugy nem folyik vissza annyit a sav.

Paku Andrea írta...

Miért nem adott először? nem tudom, gondolta, hogy az Ukcogant elég lesz. Tévedett :( Savra kap most már savlekötőt, Esomeprazol nemű gyógyszert, napi 1/2 tablettát.
Emelve van az ágya, és ül sokat de akkor is jön vissza a sav. Ha fekszik is, akkor is a feje meg van emelve. Ha fintorog gyorsan adok inni, de sokszor csak a fecskendővel nyeli le.