2011. november 29.

Új szó

Eddig is volt, hogy párszor mondta, hogy "enni", de most bár biztos hogy az egyik szó amit tud mondani az az enni. Nehezen jöttem rá, mert olyan mintha kiabált volna, vagy ugatott volna, de ma már tisztán lehet érteni hogy enni :) és ezt olyan dühösen tudja kiabálni hogy betojok rajta :D

Jobb kéz használata: iszonyat mit művel. Annyira akarja a jobb kezét használni, hogy idegből befeszíti magát. Na ezek után egy evészetet érdemes lenne felvenni, főleg ha cumisüvegből eszik vagy iszik. Ölben eszik ha folyékony a kaja, meg igazából mindig mert annyira harcol hogy a székben nem marad benne. Na ugye jobb kezes vagyok. A bal lábammal betámasztom a hátát, a bal kezemmel a fejét támasztom, a jobb lábammal betámasztom vagy éppen lefogom vele a lábait és a jobb kezemmel ügyeskedek hogy Ő meg tudja fogni. Muszáj megfognia, de a célzott irány nem az erősségünk. Hiába akar előre nyúlni, sokszor hátrafelé feszíti a kezét, így megy a törzse is. Így nem lehet elképzelni, de komolyan mókás ahogy végre betalálunk a szájába úgy hogy Ő fogja az fület. Kész vagyok :)
A cumi, na azt is kell fognia, persze sokszor karmolás lesz a vége, mert dühből akarja és úgy nem megy, akkor hadonászik és az arcát vakarja le akkor még dühösebb és így jön létre a Hulk pozíció.

Szavak: enni, anya, ne, fáj, apának is mond valamit de még nem tiszta :)

Nincsenek megjegyzések: