2011. november 9.

Húúúúú nagyon kifáraszt, már reggel 8-kor kész vagyok :S

Tegnap reggel mentünk 2 éves státuszra, meg influenza elleni oltásra.
Adatok: súly 9170gr, magasság 76cm, fej 45cm, mell 48cm.
A doki szerint is kell neki valami izomlazító, és nem homeós cucc.
Miután annyira feszíti állandóan magát, hogy már minden egyes mozdulat fáj neki, így bementünk a neurológushoz beszélni vele, hogy ez már így nem mehet tovább. Vele is egyet értünk abban, hogy próbáljunk ki egy izomtónus lazítót, mert valószínű már a fájdalomtól nem alszik és így csak rosszabb lesz a helyzet (csípőműtét, gerincferdülés, mentális probléma a fájdalom miatt stb). Felírta a Baclofent, 3-4 napig este 1/4 tablettát és ha ez nem elég akkor lassan lehet emelni, max 1 tablettára.

A csípőjével kapcsolatban azt agyaltuk ki, hogy van egy ültető modulunk, abban kell ülnie sokat, ha kell bele kell kötni hogy ne feszítse ki magát, mert simán feláll azzal is a derekán pedig annak van ám súlya.
Reggel próbáltuk megint a wingboot, úgy nézem ez is jó lesz most már, szépen lazítja benne a lábát. Sok hinta is lazít, oldja a feszültséget.
Sokat kezelem én is az izmait, lehet nyújtani is neki, de a jobb keze fáj, azt nem nagyon hagyja. Ma Dévényen is ügyes volt, hatalmas terpeszt tudtunk csinálni, itthon is ez a módszer lesz. Muszáj ezt a feszültséget oldani, a kóros reflexeket meg leépíteni mert a feszítéstől nem fogunk haladni a fejlődésben, csak gondokat fog okozni. Most a torna szempontjából kemény világ jön, de ha ez kell akkor ez kell. Persze ha nagyon feszít akkor nem erőszakoskodok, ártani nem akarok csak segíteni.
A guggolás és állás feszítés nélkül megy, ezt lehet gyakorolni mert ez tetszik is neki.

Most éjszakánk nem volt olyan vészes, talán hatott már az altató és a görcsoldó, na meg a fájdalomcsillapító a fogára. Ezek a rohadt fogak, hogy mennyi bajt okoznak :S és még csak 10 jött ki.

Haramia, olyan ideg és feszültség van ebben a gyerekben hogy azt el nem tudjátok képzelni. Tele van a töke az egésszel, amit nem is csodálok. Olyan kiabálást le tud vágni és hisztit hogy csak lesek néha. Ma is vásárlás közben olyan kiabálást rendezett, hihetetlen fickó.

Megérzései: furi, de ahogy az ember kicsit messzebb kerül tőle, azonnal felkel (ha véletlenül elalszik), ahogy valamivel elkezdek foglalkozni azonnal észreveszi, semmit nem tudok mellette csinálni :S ezt a bejegyzést kb 5 órája írom :S

Ma nem eszik úgy döntött. Ahogy tornáról hazaértünk elaludt, ébredt kb 1,20 körül de 1 órás móka után feladtam az ebédelést. Ha nem akkor nem, majd eszik egyszer :)
Na, 16 körül megivott 100ml tápszert, juppijééé.

Ja, jut eszembe, hogy a neurológusnak mondtam tegnap, hogy nekem kicsink tűnik Fefe feje. Megnézett engem aztán Fecót és mondta, hogy nem kicsi, apja fejformája :D én olyat nevettem :D

Nincsenek megjegyzések: