2011. szeptember 5.

Jól vagyunk, minden rendben így semmire nincs időm.

Pénteken kimentünk anyuékhoz, gondoltuk hogy délután irány haza, de Fefe úgy elaludt hogy anyuéknál hagytuk. Szombaton délután mentünk érte, mi kipihentük magunkat kicsit. Szombat este ahogy hazaértünk már balhé volt, így kicsi Panni nénis torna, fürdés és vacsi. Éjszaka talán 1x kelt. Mostanában sikerül átaludni az éjszakákat, ha nappal sikerül ebéd után aludnia. Ha nem akkor délután alszik, így borul minden. Ennyit a terveimről :)
Na mindegy. Ez van.
Vasárnap délelőtt kis tsmt, de persze balhé hegyek ezért a labdás feladatokat kihagytuk mert még véletlenül sem volt hajlandó megtartani magát, csak sírt úgy viszont nincs értelme az itthoni tornának. Mi úgy vagyunk vele, hogy ha a labdás feladatok nem mennek, nem baj a gördeszka tetszik Neki és csináljuk, a lepedőben meg csak figyelnie kell, az nem megterhelő. Vasárnap délután teljesen kinyúlt, semmit nem tudtunk csinálni, persze miután délután aludt éjjel mókázott. Először melege volt, majd kialudta magát és unatkozott, aztán a foga fájt. Szóval nem volt alvás éjjel :S

Ma voltunk végre újra Dévényen. nagyon ügyes volt, meg lettünk dicsérve. Azt már észrevettük, hogy a mászáshoz nem sok kell, a jobb keze gyenge azt nem tudja rendesen húzni, ezért nem haladunk annyira előre, de dolgozunk rajta. Szépen mászott, sétált, térdelésből állt szinte azonnal, guggolásból simán felállt. Nem feszült vissza. Valamit akkor csak jól csinálunk :)
Aztán irány a szemészet. Ott szóltam, hogy epis gyerek aki rohamozik, így csak 1 órát kellett várni mire behívtak, bent még 1 órát :S na persze Fefének többször elfogyott a türelme mert Ő az ebéd utáni alvását szerette volna és nem egy szemvizsgálatot, de megoldottuk nehezen. Most a doki kicsit szétszórt volt, de azt mondta lát, csak lassan. Most +4,5 lencsét írt fel amit mindig kell hordani és év végén kell visszamenni kontrollra. Addig folytatni a látásfejlesztést, szépen halad. Én megijedtem, hogy most erősebb szemüveg kell, de most viszont rendesen meg tudta vizsgálni mert már jobban tartja magát és így ez az eredmény jött ki. Mindegy, ha ez kell akkor legyen ez, csak lásson végre szegénykém.

Az evészet még mindig szerintem katasztrofálisan kevés, de ha nem kell neki több akkor biztos elég. van ereje magát tartani, mosolygós, erős, jókedvű, ha ennyi enni elég akkor elég.

Rohamok össze vissza vannak. van hogy napokig semmi, aztán 1-2 nap rohamos, de hála nem vészes. A dokival megbeszéltek szerint kicsit leszedtünk az egyik gyógyszerből, most várunk egy pár napot és meglátjuk milyen így a helyzet. Ha ebéd után tud aludni kb 3 órát akkor minden rendben és nincs roham, délután estig ébren van. Ha ebéd után nem tud aludni akkor van 1-2 picike roham és délután alszik amitől borul minden. Most remélem a hűvösebb idő kedvez nekünk, nem fogja elnyomni a meleg.

Nincsenek megjegyzések: