2012. június 20.

Tegnap voltunk a családsegítőnél, na Ők tudnak és akarnak is segíteni. Segítenek adósságkezelésben, korai fejlesztőben, támogatásokban, védendő fogyasztó elintézésében. Tetszett nekik Fefe, jól elbabáztak vele :) segítenek a gyermekelhelyezést és gyerektartást is elintézni. A suitra is beadunk egy pályázatot az Önkormányzathoz, lesz ami lesz.

Fefe elég nehezen viseli ezt a meleget, olyan kis erőtlen és bágyadt, nappal többet alszik, de inkább aludja át a hőséget mint hogy szenvedjen és rohamozzon állandóan. A hőséggel elkezdődött a hűtési szezonunk, Fefét állandóan hűteni kell. Nappal megyünk a kádba, délután meg medencézünk, így jól lehűl a teste szerencsére, izzadni és hőt leadni még mindig nem tud.
A tornákat egy kicsit lejjebb adtuk, nem nyúzom napi 2 órában, tuti kikészíteném teljesen, most a mókázás meg az értelemfejlesztés, figyelemfejlesztés, látásfejlesztés van előre hozva, tornázni meg tornázunk ahogy bírunk.

Bosszút állt a héten a kis bitangom. Mamával ültek a hintaágyban, Fefe pucéran :). Eddig mindig szólt hogy pisilnie kell ha nincs rajta pelus, most nem :) Gondoltam, játszunk kukucskálósat, és különböző anyagú és színű kendőt meg sálat tettem az arcára és hogy vegye le. Előttük ültem a fűvel, úgy pont arc magasságban volt a locsolója Fefének. Nem nagyon csípte az ötletemet és szó nélkül lepisilt :) Hála az ölembe sikerült, de elérte a célját és abba kellett hagynom mert ugye egy mosakodásos ruhacserés programom lett :)

Szokott tesztelni. Vacsi után olvasok neki mesét és mondani szoktam, hogy ha van valami szóljon és jövök. Tegnap is kiabál, rohanok ezerrel a szobába, felveszem és elkezdett kacagni, olyan kis hangos kacagást csinált tele vigyorral az arcán :) édes pofa :)

Ma nagyon jót pancsoltunk, végre élvezte a medencézést :) Nevetett, lubickoltunk, labdáztunk. Jó volt :)

Nincsenek megjegyzések: