2011. április 14.

Nem javul a helyzet

Nem igazán javul a helyzet, sőt. Ma mintha többet köhögne, fuldokolna, több lenne a takony. Reggel elvittük a körzetihez, hogy hallgassa meg. Mondta, hogy ütögetés és a labdán fejjel lefelé hogy a cucc szakadjon fel. Annyira szenved szegénykém :( Láza nincs, ez viszont jó. este jön megint a luuf krém, kamillafürdő, és persze a rengeteg orrszívás. Ha nagyon húz akkor a puffolás is.
Ma persze nem is vittük tornára, így is teljesen ki van készülve, nem kell még a nyúzás neki.

nyúzásról jut eszembe. Tegnap a fürdést nagyon élvezte, de az utána következő masszázs végig sírta. nem volt erős, inkább csak olyan lazításféle, de olyan volt mintha nagyon fájna neki. Honnan tudom, hogy fáj-e a bőre? J&J fürdetőt és krémet meg minden tisztálkodási cuccot használunk. Nem bírná? Fürdésnél is nagyon kipirosodik neki a nyakánál, hátánál, hasánál foltokban meg a pelus részénél. Nem meleg a víz, így az tuti nem, de akkor mi?

Szegénykém ebédelni is alig evett valamit, tuti hogy fáj a torka. Meleg teát adok neki mézzel meg citrommal. Anyuékhoz visszük hétvégére szokás szerint és nekik van infralámpájuk, majd megkérem hogy melegítse az arcát. Most főztem neki levest, biztos azt meg fogja enni :) vagyis remélem.

Érdekes, mert a Panni néni megmondta a számaiból, hogy ez az év sok betegséget hoz és leginkább a tüdeje lesz gyenge. És tessék. Na de állítólag a következő 2 év szuper jó lesz. Csak az a baj, hogy még csak április van :S

Amúgy ha ébren van akkor kommunikál elég sokat és most már olyan mintha nem csak 1-1 hangot adna ki, hanem cifrázza is. Bővül a szókincse? Juppijééééééé mert ez agyfejlődés :D :D :D :D :D

1 megjegyzés:

Reni írta...

jobbulást!