2012. július 10.

Rendben minden :)

Hála ezt a pokoli hőséget Fefe igen jól viseli. Délelőtt a kádban hűsöl, délután meg ahogy felmelegedett a kinti medence csobbanunk is :) Fefét sokszor kell hűteni, mert a hőszabályozás nem működik, így simán fel tud forrni, folyamatosan meleg szegénykém. Az arcán lehet észrevenni, hogy na most érte el a tűrőhatárt és mehetünk hűsölni, nagyon piros lesz az arca.
Iszik szerencsére jó sokat, vagyis hozzá képest sokat :) Napi kb 4-5dl ami csak folyadék plusz a gyümölcsök, levek, főzelékek. Más fogyni szokott nyáron, de az én kisfiam 1,5kg-ot hízott :) Kicsit már veszélyes a cipelése, de élvezi ha más szenved alatta :)

Vese: jók lettek a múltheti vér és vizeletvizsgálat eredménye, csak a kalcium ürítés kicsit magas ami azt hiszem a kevés folyadék miatt van, azóta azért sokkal többet iszik és pisil állandóan :) Jövőhéten új vizeletvizsgálat, ez majd 2 hetente lesz. Augusztus végén meg kell hívnia dokit, hogy mi is van az izotóppal.

Vizet nagyon megszerette Tökim, rájött hogy jó a vízben hűsölni, van hogy simán elaludna benne :)

Tornáztatást kicsit csökkentettem, ebben a melegben nem akarom kinyírni szegénykémet. Tornázunk kicsit fürdés után mikor jól lehűlt és észhez tért.
Szerencsére vissza nem fejlődik, ettől piszkosul féltem. Forgolódik, nyomja fel magát állásba és piszkosul örül ennek :)

Most kezd megint anyás lenni, vigyorog rám veszettül és nyomja magát hozzám ha nem nálam van :)

Alvással voltak gondok, mert csak nyűglődött a melegben, így a nagy fürdés után aludt el sokszor, kb 4-5 körül és nyomta 7-8-ig :)

Voltunk hétfőn hrg-n, háááát nagyon nagy élmény hogy még a vízben is folyik rólam az izzadság :S király :(

Nincsenek megjegyzések: