2012. július 13.

MR

Megvolt az MR vizsgálat. Egyszerre volt a szervezés botrányos, nevetséges és vicces is.
Minket 11-re hívtak és szerdán kellett ugye bemenni az aneszteziológiára vizsgálatra, hogy lehet-e Fefét altatni és hogy hogyan ás mikor egyen. Szerdán azt mondták, hogy éjfélig ehet, 6-kor igyon tápszer és 8,30-kor vizet. Na ez így is volt reggel. Előbb indultunk, hogy nehogy elkéssünk, így egy kicsit korán odaértünk, de ezzel nem is volt baj. A probléma ott kezdődött, hogy minden gyereket 11-re hívtak be. 11-kor meg is jött az altatóbrigád, megbeszélték a szülőkkel hogy kinél mi lehet a probléma és pikk-pakk elkezdték. Volt egy kisbaba, vele kezdtek. Rögtön hívták a második babát is, betették a branült neki, Fefe harmadik volt a sorban. 5 gyerek jött most. Az első baba nagyon hamar végzett, meg is örültem, hogy de gyorsan megy a dolog. Na behívták a második babát, aki kb 1,5 órát volt bent, és ez nem túlzás :( Fefe éhes volt már, nyűgös, szomjas, álmos, így persze volt 2 rohama is, sétáltunk, állt, ült, mókáztunk, próbáltuk anyuval valahogy békíteni. Na aztán végre behívták 13,10-kor és 13,40-kor kis megfigyelés után már ki is adták. Ezután ment még a 2 másik gyerkőc akiknek szintén tele volt már a hócipőjük az egésszel.
A megfigyelés után úgy adták ki a gyerekeket, hogy azért mindegyik kicsit ébredezett, Fefének persze esze ágában nem volt, ha már altatták akkor Ő alszik :)
Fefe kint egy kicsit ébredezett már, vagyis inkább grimaszolt a piszkálásra. Vártunk még kb 30 percet, aztán mi is hazaindultunk.

Ami nekem kicsit furcsa volt, hogy Fefénél is rá volt írva a papírra hogy mivel alvásból jönnek a rohamok így meg kell várni a teljes ébredést, ehelyett jó gyorsan leléptek a dokik, túlórájuk lett. Csak kíváncsiságból gondolkoztam el, hogy mi lett volna ha valami baj lesz az ébredésnél. Jó nem volt, de akkro is.
Szóval 14,30 körül elindultunk haza. Egész úton kába volt, volt néha 1-1 megrándulás, de ez csak tónusbelövellés volt. Ja igen, tónusbelövellés volt MR közben is, de a doki szerint jó lett a vizsgálat.
Itthon ivott és evett is Fefe, egyáltalán nem mutatja kábaság jeleit, sőt. Állt kb 30 percet egyhuzamban a nyakamba kapaszkodva :)
Mr eredmény 1 hét múlva.

1 megjegyzés:

joska írta...

Jó,hogy túl vagytok rajta! Majd ird meg az eredményt.Voltatok moziban?