2012. május 24.

Hála minden rendben.


Vannak még rohamok, de ezek azt hiszem várhatóak. A torka még fáj a köhögéstől, sok trutyi megy le hiába szívom neki. Ahogy reggel felébred több a  köhögés, de is „természetes”. Döntött ágyon fekszik a GOR miatt is, de akkor is csak fekszik és ha felkel és függőleges helyzetben van akkor köhög, de most már ezen is nemsokára túl leszünk. 

Amúgy jó a helyzet. Nagyon sok mindent észrevesz, figyel, matat. A cicára nyújtja az ujjai, nagyon helyes :)
Tegnap voltunk Szabó Évánál csontkovácsoláson, energiakezelésen és bemérte a szervezetét. Nagyon sok mindentől meg kell tisztítani, ez most egy hosszú folyamat lesz. A vitamint azonnal leállítottuk, most amúgy sem kell, hiszen végre itt vannak a friss zöldségek és gyümölcsök, már csak ennie is kéne :)

Epivel jól állunk, ha valami már nagyon kiborítja vagy fáj neki akkor így jelzi, de nem megy bele végeláthatatlan rohamba. Magyaráz egész nap a Mamának, rám csak megsajnálóan néz ha tornázunk :)

Dédikétől hétvégén elhoztam 3 könyvet. A szomszédja gyógypedagógus és Ő adta nekünk kölcsön ezeket a fejlesztő könyveket. 2 könyv a látássérült gyerekek fejlesztéséről szül, 1 pedig az értelmi fogyatékos gyerekek fejlesztéséről. Sok hasznos tanácsot, ötletet szereztem belőle, így most gyártom neki a látásfejlesztő dobozt, a különböző csillogó dolgokat amiket meg is tud fogni, a lámpás helyet is megcsináltuk a szobában így mehet újra a lámpázás és figyelemfejlesztés. (a könyveket bemásolom, és akinek szüksége van rá el tudom küldeni).

Ma megyünk a Budaiba, a lábára csináltattunk egy sínt, mozgó a bokánál, hogy sétálni is tudjon benne. Itt annyi a lényeg, hogy a bokáját fogja és nem dőljön majd be. Még nincs semmi deformálódás, de lesz ha nem használja megfelelően.

Megrendeltem neki egy xilofont és egy nagyon jó kis szivárványos mesekönyvet (http://www.lililibri.hu/), ezt vasárnap fogjuk megkapni a gyereknapon. Igen, megyünk gyereknapozni, hiszen van egy gyermekem :)

Nincsenek megjegyzések: