2011. december 1.

Tegnap este lefekvés előtt kapott Fefe Viburcol kúpot, így aludt kb éjfélig, majd kicsit rágcsált és hason aludt reggelig.
Reggel indulás volt a dokihoz, a kocsiban elaludt. Még arra sem kelt fel, hogy kiszálltunk és a vetkőzésre sem. Majd mikor jött a doki bementünk a vizsgálóba, ott felébredt és előadta Ő hogyan is tud dühöngeni :) A súly most 9,6kg. A Sinlacot ki kell hagyni, lehet az is fogja a székletét, a többi dolog marad.
Délután hívtam a dokit, és megemlítettem neki a Gaps diétát, holnapra átnézi.
Ez jó lenne az emésztésére, én nagyon sokat remélem ettől a diétától. Itt is csirke és hal, zöldségek. Mivel tejérzékeny, így a tejes dolgokat kihagynánk, a diéta sem kötelez a tejes dolgokra. Holnap beszélünk az orvossal ezzel kapcsolatban. Jó lenne ha ehetne normális kaját, mert a konzerveket nem akarja megenni :( vagyis csak 1-2 fajtát nyel le szívesen belőle.

Ma igen furi nekem ez a kis fickó. Ahogy hazaértünk alig feszengett, elaludt kb 3 körül. Ébredt 4 után, evett, és teljesen olyan ma mintha látna tisztán. Ez tetszik neki és teljesen el van varázsolva, nincs feszítés. Kb 7 körül megette a vacsit és alszik. Én ilyenkor mindig valami bajra gondolok, de remélem csak jó napja van. Azért ma Baclofent nem kapott, biztos ami tuti alapon.
Remélem az éjszaka is jó lesz :D

Holnap reggel megyünk VEP-re, majd a szakértői bizottsághoz a fejlesztéssel kapcsolatban, aztán irány Mama :D

2 megjegyzés:

Reni írta...

szia. mi volt a VEP-en?

Paku Andrea írta...

szia! elmaradt betegség miatt :(