2011. augusztus 10.

Hétfőn voltunk a tsmt felmérésen, feladatsor beállításon. Este 6-ra mentünk és 9 körül végeztünk :S Fefe hazafelé evett a kocsiban mert nálunk 8 körül szokott lenni a vacsi. Most főzeléket evett, majd mikor hazaértünk valami még nem oké, mert megszokta hogy cumisüvegből jön a vacsi ennek a tudatában ivott jó sok gyümilevet. Szegénykém, úgy itta mintha a vacsi lenne, igaz nézett rám nagy szemekkel hogy ez furi, de megitta :) Jó hűvös volt este, aludt is 6-ig mikor a súlyos pelust kellett kicserélni és nyomtuk 7-ig :D
Görcsök voltak vasárnap, fáradtabb is volt, a front Őt is eléggé megviselte.

A feladatsor kemény. Mindegyik feladat 2 emberes, általában labda, gördeszka, talaj, de nem kell igazán neki megerőltetnie magát ezért szerintem menni fognak ezek a feladatok. Van bukfenc és lepedős feladatok. 2 hétig heti 3x, majd 2 hétig heti 4x, majd 4 hétig heti 5x kell a feladatokat csinálni. Szeptember közepén megyünk vissza, addigra szépen kell hogy tartsa magát. A felmérésen kiderült, hogy a bal oldala erősebb sokkal, ott ha borult a labdán akkor tartotta magát, jobbra csuklott össze. Remélem használ majd ez a feladatsor, csináljuk rendesen.

Megvolt kedden a nagy orvosi kontroll :S Odaértünk kb 10,30 körül és végeztünk 13 körül ááááááá
Volt eeg, ami alatt volt egy roham is. Fefe kezdett elaludni 11,30körül, megunta a dolgot. Bementünk a vizsgálóba, felrakták a készüléket és elaludt. Az asszisztens telefonja megcsörrent és erre riadt fel és jött a roham. A telefon valami eszméletlen éles sípolással csörgött, én is megijedtem.
Aztán a doki behívott minket és megbeszéltük, hogy maga az eeg eredménye sokkal szebb mint volt kb 2 hete, nagyon szépen javul. A roham is "jó" rohamok közé tartozik, mert alig tart pár másodpercig és szinte azonnal sír, tud magáról, jelez hogy nem jó. talán kinőjük :)
A ketogén szintet jó lenne 3-4 hónapig tartani ezen a 2-es szinten tartani.
Szeptemberben kell visszamenni, ekkor lesz vérvétel a mája miatt. Írni kell továbbra is hogy ha van roham meg hogy milyenek a napjaink. Ha minden jól megy és nem lesznek rosszabbak a rohamok, vagy többek akkor leszedjük az egyik gyógyszert mert nagyon nyomja Fefét. A doki a mozgásával, figyelmével is meg volt elégedve, ahogy feltolta a lábát már nyomta is magát előre. Jó ez a doki is, kedves, figyelmes, beszédre is képes a szülővel :D

Tegnap a fele tornáig, ma a negyedéig jutottunk :S nem baj nem adom fel, fog ez menni. Tegnap a felénél kidőlt, ma meg háborút indított a gördeszka ellen. Most labdát keresek, mert a 70cm-es kezd kicsi lenni, valami jó nagy kell.

Ez a fasza idő igen bezavar, nyűgös, görcsös, nem tud aludni rendesen. Jó lenne ha végre beállna egy idő kb 3-4 hétre mert így sosem lesz normális ritmusunk.

Nincsenek megjegyzések: