2011. március 13.

Új Neurológus (2010)

A Budai gyerekklinikára járunk most már Neurológiára. Itt epilepszia centrum működik, a dokink kedvesnek tűnik. A vizsgálatok után úgy döntött, hogy megpróbálja Fefét leszedni a jelenleg szedett gyógyszerről (Tegretol), és megnézzük mi lesz utána.
Később kiderült, hogy kell a gyógyszer, mely a Sabril lett. Ez a szer mellett is megvoltak a tüskék az agyban, és egyre rosszabb lett a helyzet így május környékén elkezdtük a szteroidot kezelést (Medrol).

Ezen az osztályon van egy gyógypedagógus hölgy. Nem mondanám Őt tornásznak mert amikor mentünk inkább babázott mint hogy tornáztasson. Nem is azért mentünk hogy tornáztasson, csak visszarendelt ellenőrzésre ahol megint babázott. Na többet hozzá nem is mentünk időpontra csak amikor ott jártunk benéztünk hozzá.
Ő mesélte, hogy van egy olyan bölcső ami függesztve van egy állványon és ilyen beteg idegrendszerrel rendelkező babáknak adják kölcsön mint Fefe. Meg is kaptuk. Igen terjedelmes darab. Fefe eléggé jól elvan benne. Amikor mozog akkor mozog a bölcső is így fejlődik az egyensúlya és az idegrendszere is. Lehet benne hintáztatni is. Nappal ebben van, éjszaka meg jön velünk aludni mert észrevettük hogy éjjel kell neki hogy érezzen bennünket, és nekünk is kell hogy érezzük Őt. 
Amint kinövi majd vissza kell adni, ezek után marad majd a függesztett hinta.

Nincsenek megjegyzések: