2012. szeptember 10.

Nagyon hétfő

Egész hétvégén le voltam tiltva bármiféle tornáról Fefe részéről :) Nem, nem engedett semmilyen masszázst, lazítást, tornát :) e helyett ügyesen magától kúszott egy picit, és megmutatta milyen is a 3 évesek igazi hisztije (nem bírtam vele) :)
Ma folytattuk tovább, a torna nem tetszett neki, a vége felé már igazán feszítette magát, semmiféle közös munkára nem lehetett rávenni az utolsó kb 10-15 percben. Ania véleménye szerinte hétfői hangulata van, nekem meg sírhatnékom a nem akarástól.
Hogy holnap milyen lesz a torna még nem tudom, de már most kezdek kétségbe esni.
Oké, tudom, hogy nem lehet minden nap együttműködő, de azért na, ennél többet várnék el tőle.
Annyira szeretném, hogy ki tudjuk rendesen használni a 12 napos terápiát, de valahogy olyan érzésem van, hogy Fefe nagyon nem akarja ezt az egészet és így viszont nem haladunk :(
Holnap viszek neki játékot amivel a figyelmét fel tudom kelteni, remélem bejön a terelő módszer.
Szóval ma eléggé magam alá kerültem Fefe viselkedése miatt, bízom a holnapban :(

2 megjegyzés:

joska írta...

Miért keseredsz el,eddig olyan jól ment! Vigyázz,nehogy negativ kisugárzásod legyen Fefe felé,mert óhatatlanul reagál rá! Én ezt már régóta látom a gyerekemnél.Fefe öles léptekkel fejlődik!

Paku Andrea írta...

Igen, tudom, hogy Fefe megérez mindent, így csak külön keseregtem el. Szépen haladunk, csak annyira szeretném, hogy ez a folyamat gyorsabb legyen :S
Most belekezdünk a mese nézésbe, könyvek olvasásába így a figyelme hátha javul. remélem :)