2011. június 15.

Panni néni

Voltunk ma Panni néninél. A tornák maradnak, kaptunk hozzá 2 új feladatot ami a lapockát szabadítja fel. Úgy nézem, hogy ez is jó kis feladat mert nyomná is magát fel. Fog ez nekünk menni :) Az állásért totál odavan. Fülig ér a szája ha áll. Érdekes :)
Megnéztük a NES géppel is. Most a vitaminok jó szinten vannak, azzal nincs plusz feladat. Ami a szar az pl a mája. Az egyik epis gyógyszere piszkálja a máját, és pont az mit nem is akarok neki meghagyni. Pénteken lesz eeg és annak az eredménye után megnézzük hogyan lehet leszedni róla, a másikat meghagyjuk mert az jó lesz.
Továbbra is kicsit stresszes, mert nem tud úgy mozogni ahogy szeretné, de a sín is fel lett rakva, többször pancsolunk, mozgunk így remélhetőleg kizökken a depiből Ő is. Igen, Ő is mert kicsit én is odavagyok, de ez nem fontos.
Kap 4 fajta nes cseppet, és szeptemberben kell visszamenni. Most több információra van szüksége, de hála mert így legalább nyílik a világ felé.
Mi hiszünk a csakrás dolgokban, és Panni néni megnézte Fefét és kiderült hogy minden csakrája zárva volt, meg szívják az erejét így ezt is rendbe tettük. Az ágya nincs jó helyen, ha felkel átpakoljuk a szobát. A mi ágyunk sincs a legjobb helyen, de egyenlőre az Ő ágya az első mert az kicsi, a mi matracunk meg 200*200cm, na azt nehezebb átvariálni.
Nagyon kíváncsi vagyok hogy az új feladatok mennyire lesznek hatásosak. A csakrák kinyitásának lesz-e valamilyen hatása?

Nincsenek megjegyzések: