2011. június 4.

Napjaink

Ismét itt vagyok.
Ott tartottam, hogy az eeg eredmény nem lett túl jó, ennek és a görcsök visszatértének köszönhetően emeltünk a Sabril adagon. Csütörtökön beszéltem a ketogénes kapcsolattartónkkal és mondta hogy adjuk vissza Fefének ezt a tápszert, szépen fokozatosan jussunk el oda hogy napi 1/2 dobozzal elfogyasszon. Szerinte is a hét eleji frontos időszak zavart be. Szerintem még a tej lehet a ludas, mert a zsírtartalom miatt esetleg a gyógyszer felszívódását bezavarhatta. De ez persze csak találgatás, lehet nem is jó nyomon vagyunk. Mindegy a lényeg hogy a hét elején igen sok görcs volt, a hét végére kevesebb lett és olyan mintha a rossz helyzetekben görcsölne, meg ha sok az inger hirtelen. A tápszert a reggelibe és a vacsiba tudom belekeverni, meg a gyümölcsbe a vaníliásat. Ha vízbe teszem nem issza meg, a sima víz a nyerő most. Na jó az a nyerő max 1-1,5dl egy napra. A vaníliásnak jó íze van, azzal nincs baj de a natúr az bűn rossz erre majd kitalálok valami gyümölcsös ízesítést.

Az új tornász szerint a kúszás-mászás benne van a gyerekben és nagyon ügyesen csinálja ha segítünk neki, csak igen le van nyomva a gyógyszerekkel. Sajnos ha kell gyógyszer akkor kell. Persze mi játszunk az adagokkal és ha szépen így megy tovább a javulás akkor csökkentjük az Etopró adagot. 2 hét múlva lesz eeg, addig max a reggelit akarom csökkenteni ha lehet. A tornász szerint egy nagyon aktív kisfiú Fefe és sokat dicséri. Jó lesz Ő is mint tornász, megmozgatja rendesen Fefét.

Érdekes mert tényleg egy nagyon aktív, akaratos gyermek lenne Fefe ha nem történt volna ez a szarság velünk. Az állásért odavan, imád állni. A vizet szereti, már nagyon szépen rakosgatja a lábait és ma is nagyon élvezte a csónakos pancsit. Utána mosolygós volt, úgy ebédelt hogy fogta a kanalat és ha elég volt akkor mondott valamit, ez olyan volt mintha azt mondta volna hogy elég. Fogja a cumisüveg fülét ivás közben. Figyel a hangokra, a hangsúlyra nagyon jól reagál. Mikor sok görcsféle jön egymás után és ez inkább olyan hiszti féle akkor rá szoktam szólni és elbeszélgetni vele hogy ne így kommunikáljon, na erre nagyon figyel :)

Most megint elindult, de a meleg Őt is kikészíti. Nem izzad így folyamatosan hűteni kell, sok arcmosás és pancsi amikor csak lehet. Esténként általában 1x felkel, de hamar visszaalszik szerencsére.
Foga megint több jön egyszerre, ez is zavarhatja.
Jó lenne már oda jutni, hogy több szót tudjon és használja is.
Megy talán az anya, nem, igen, elég. Valami ilyesmik :D
Akarja nagyon és győzni is fogunk!!!!

Nincsenek megjegyzések: