2015. február 19.

Helyzetjelentés :)

Tegnap volt ovi (végre :) ), Fefe igazán elfáradt, Réka elmondása alapján nagyon ügyes és figyelmes volt:) Mikor beértem érte még aludt, de az öltözésre felébredt, próbáltunk uzsizni de vécéznie kellett, ami ott nem jött ki, így irány haza, itthon kúp, vécé, uzsi és megegyeztünk egy 30 perces pihibe, hogy az eseti fürdés ne visítás legyen a fáradságtól, és nem evés az álmosságtól.
Nos, olyan jól sikerült a megbeszélés, hogy 3,5 órát aludt Fefe :)

Tegnap leszedtük a ragtapaszt a lábáról.... nos azért volt ordítás de nagyon :( Fefe bőre nagyon érzékeny, még a selyemszalag is nagyon ragaszkodó és fájdalmas a levétele.... ez meg nem az volt, és még jó nagy is :(
Most napokig pedálozni kell a jó kedvéért, jelenleg minden mozgásra, mozgatásra sír (olyan pasis szenvedés) :S
Ahogy Fefe kicsi világa egyre jobban nyílik ki, annál nehezebben viseli ezeket a tortúrákat. Reggel még biggyesztette is a kicsi száját, és mondta hogy aúáú (annyira helyes ilyenkor, meg persze nem is, de tényleg kicsit mókás)

Reggel, még mielőtt elindultunk a gasztroenterológiára bekentem a kicsi lábait, mert szárazak is lettek, meg igazából 3 hete nincs érzékelés benne. Fájlalja még, jobban a jobb lábát, ami eddig a jobbik (nem volt vele baj) lába volt, ez jobban kifordul most. egyenlőre furcsa ez a láb állás, de remélem ez a "normális", és ez volt a cél.
Az első és legfontosabb, hogy simán nyújtható mind a 2 lába, és ez nem fáj neki:

A jobb láb sokkal jobban kifordul

És a sebek hátul, pici ragasztóval ami este a fürdésnél már le is jött. Szerintem szép nagyon a seb:


Most kezdhetjük az elejéről Fefe fejlesztését, amitől picit megijedtem, mert azt hittem hú de jó lesz és rögtön "szaladni" fog a műtét után, de kiderült, hogy erős volt ugyan Fefe, de a feszítésből. Most ésszel szépen újra felépítjük, jöhet a kúszás, mászás, térden állás...stb gyakorlása, erősítés, izomépítés. Hajrá :)

Gasztrón megbeszéltük, hogy 1/4 tabletta savlekötőt visszakap, 1 hét múlva megbeszéljük, hogy változott-e valamit a helyzet. Videóra felvettem a dokinak a jelenséget amit Fefe ismét csinál, és a doki szerint is határozott öklendezés, jöhet a savlekötő. A széklettel is kell valamit kezdeni, mert ez nagyon nem jó, hogy csak 2-3 naponta jön ki a dolog, és akkor is kúppal. Most pici adag hashajtóval próbálkozunk. Ahhoz, hogy Fefe minden nap vécézzen, erősebb hasizom, hasprés lenne szükséges, ami meg ugye nincs, viszont az sem jó ha a széklet benne áll. Próbálkozok azért több rost adásával, meglátjuk.

Nincsenek megjegyzések: