2013. október 7.

Gyógyszer csökkentés

Többen mondtátok, hogy ha elkezdjük csökkenteni Fefe egyik epis gyógyszerét, nagyon meg fog ugrani a fejlődésben. Én nem azt mondanám, hogy jobban fejlődik, hanem inkább úgy fogalmaznék, hogy VÁÁÁÓÓÓÓ :D 
Eddig is tudtuk, hogy Fefe okos :) és igazából egy nagyon nem jól működő testbe van bezárva, de most már ebben biztos is vagyok. Ahogy ürül a testből ez a veszettül tompító szer, Fefe előtt kitárult a világ.
Miben is van változás: mindenben :)
- a szemével figyel. Keresi a hangforrást és fixál. Ez eddig nem igazán működött, sokat úszott a szeme.
- okos és figyel, kattog az agyacskája. Mindent meg lehet vele beszélni és látszik rajta, hogy gondolkozik. Válaszolna, de még nem érthető vagy a hang sem jön ki. Ezen a kommunikációs dolgon kéne fejleszteni, de a kezét nem tudja használni, hogy mutogasson akár egy igen/nem táblán.
- mosolyog magától. Igen, ez is nálunk nagyon nagy fejlődésnek számít, mert eddig igazából trükkökkel lehetett mosolyt kicsalni Feféből, valószínű a gyógyszer ennyire mélyen lenyomta, de most már ha felkel is mosolyog. Emberre mosolyog, lát és mosolyog :)
- sokkal figyelmesebb, kevésbé fárad el azonnal. Persze ha én tornáztatom akkor hirtelen nagyon fáradt lesz és nagyon ügyesen tud alvást színlelni, de másnál képes tornázni órákat is. Ez is nagyon, de nagyon jó jel :)
- hisztizik ha kell, és ez is azt jelenti, hogy odabent igenis tudja mi az amit szeretne.


3 hét múlva elhagyjuk e gyógyszer reggeli adagját is, és most már biztosan ki merem jelenteni, hogy nincs is szüksége rá. 

Íme egy mosolygós kép: 

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Szia.
Nagyon de nagyon aranyos Fefe kis okos fiú, árad belőle az értelem :-)
Gabi