2013. április 23.

Ovis lesz Fefe!



Szeptembertől oviba fog járni Fefe :) méghozzá a Vakoda ovijába.
Járunk heti 1 alkalommal a Vakoda egyéni korai fejlesztésére és heti 1 alkalommal csoportos úszásra, de szeptembertől hála felvételt nyert Fefe az oviba. Ma, amíg egyéni fejlesztés volt, átugrottam az oviba megkérdezni, hogy sikerült-e bekerülnünk az újonnan induló halmozottan sérült gyerekek csoportjába. Az ovi vezetőjével már régebben beszéltem telefonon és előtte is volt éppen Fefe papírjai, így megbeszéltük, hogy tudom autóval minden nap szállítani a fiatalembert, így mehetünk :) Reggel kell majd menni 8-9 között, ebéd után ha akarjuk maradhat aludni és utána haza. Én úgy tervezem, hogy ebéd után hazajövünk és aludhat itthon. Az út 30-40 perc, így elméletileg lesz ideje itthon is aludni, de persze ezen majd még agyalok. Maradhatna ebéd után aludni, de nem lesz délután foglalkozás, így nem szeretnék azon aggódni, hogy esetleg sokáig aludna, vagy pont azon, hogy nem tud aludni idegen helyen, de ezen aztán tényleg ráérek még gondolkozni :)
Itt is lesz természetesen beszoktatás, ismerkedés, betanulás.
Amitől én félek, hogy Fefe elég rossz ivó, sokszor kicsit erőszakosan kell itatni, mert ugye inni kell, a napi minimum 2,5 dl-ből nem engedek :) A poharas ivás szépen megy, lesz egy egész nyár, hogy profira gyakorolja magát :)
A másik félsz pedig az otthagyás valahol ahol én nem vagyok :(  Persze lesz idő beszoktatni és biztonságban is lesz, foglalkozva is lesz vele, de akkor is azért ez tuti nehéz lesz.
Egy szó mint száz, sikerült ovit találni :)

3 megjegyzés:

julcsi írta...

Hurrá!!
Minden rendben lesz és Fefe ügyes lesz!!!

Von Báró Trajtzigfritzig írta...

Hasznos ez a blog ,sok mindent lehet tanulni belőle! Köszönjük! (egy helyre járunk úszni,csak mi egy órával korábban..)

Paku Andrea írta...

Julcsi: Tuti hogy rendben lesz, nagyon bízom ebben az oviban :)

Von Báró: örülök, hogy tudok segíteni :) Most már mi is 9-re járunk úszni, egyenlőre nincs 11-es időpont.