2011. május 31.

Itt is vagyok

Kicsit elcsúszva, de részletezek.
Szóval a 15 hós oltást követően most tartunk a 14. napnál és igencsak bezavart a rendszerbe. Végre sikerült a görcsöket letudni erre megint előjöttek. Kicsit emeltünk a gyógyszereken, de az oltás az idegrendszert jelenleg igen megterheli így most figyelünk hogy milyenek lesznek a következő napok.

Az új Dévényes nem olyan rossz. Nem olyan erős mint a régi, de szerintem jó lesz. Ő is aktívan mozgatja, minden mozgást megcsinál vele. Jól kilazítja, tetszik Fefének. Mondjuk az első alkalommal sikerült úgy megharapnia a saját ujját hogy kicsit bedagad, de a második alkalommal minden rendben volt. Most szünet volt mert bárányhimlős lett a lánya. Pénteken megyünk úszni meg tornázni.

Ma voltunk csak úgy uszodába, nagyon helyesen taposta a vizet. 45 percet bírt, aztán elege lett :) Most eljött az idő, fel kell fújni az itthoni medencéjét és lehet pancsolni.

Nagyon helyesen akar kúszni, csak segíteni kell neki a felső testét megemelni kicsit és akkor a kezét is tudja vinni. Fecó felrakja végre ma sínt így otthon tudunk mászkálni ezerrel.

Figyelme jó, beszélgetésekre reagál aranyosa. Még válaszol is, csak nem igazán értem mikor mit akar, de majd ez is menni fog.

Nincsenek megjegyzések: