2014. március 20.

Napjaink

Hétfőn ortopédiai kontrollon voltunk. Az OEP kifizetéshez szükséges, hogy az itthoni kezelőorvosa igazolja a külföldi műtét elvégzését, és újra állományba vegye a pácienst. Kb 2 órát kellett várakozni (időpontra mentünk) mert egy kedves szülő nagy ívben tojt arra, hogy kint várakoznak mások, főleg kisgyerekkel aki már visít. Ő is műtéti papírokat töltetett ki a dokival, amit én és még mások is egyszerűen úgy oldottunk meg, hogy egyik héten odaadtuk a papírokat és 1 hét múlva mentünk érte, pontosan a több órás várakozás miatt, de nem vagyunk egyformák. Mindegy, túléltük :)
A doki véleménye szerint a kontrakturák oldódtak, eredmény megtartása folyamatos rehabilitáció szükséges, valamint a már felírt ízületi ortézisek rendszeres használata. Kontroll fél év múlva. (ez is letudva)

Keddtől elkezdtük az ovit ismét, és itthon délután elkezdtük a lábra állást, lábak terhelését sikeresen :) (videó az előző bejegyzésben)

Itthon szépen lassan folyamatos a torna, vagyis inkább kisebb mozgatásnak mondanám mert még azért én sem merem terhelni, csak aminél még Fefe nem ellenkezik. Oviban is megbeszéltük, hogy mit lehet és mit nem, jövőhéttől már mehet usziba is Fefe, ott jobban mozog, mozgathatóbb mint szárazföldön.

A sebek nagyon szépek, a bevérzések is szívódnak fel szépen lassan.

Bal láb csípővonal
 
Jobb comb belső része

Jobb láb térdhajlat

Bal kéz

Jobb kéz

Bal kéz, már csak ilyen picike a seb


Jobb kéz, már csak ilyen picike a seb
Szombaton és hétfőn Borsóház következik :)

Nincsenek megjegyzések: