2014. március 11.

1 hét eltelt

Már 1 teljes hét eltelt a Nazarov műtét óta :)
Kicsit az ad okot az aggodalomra, hogy ha pl magára van hagyva Fefe semmit nem csinál (lesből figyelve). Őszintén kimondva, semmi nem kelti fel az érdeklődését és semmivel nem tudom úgy lekötni hogy ne aludjon bele 2 perc múlva. Ez miatt is, veszett nehezek a napok, hol erre teszem, hogy arra teszem, hogy így szenvedünk, hol úgy. Hű, még 1 teljes hét.... na de fel a fejjel, a cél ott van előttünk, csak most szusszanunk egyet :)

A jobb láb belső comb részénél szerintem igazán csúnya a seb és környéke, de ott tényleg nagyon feszes volt, ott több vágás lett belül. A bal láb belső részén, egészen a csípő vonalában is elég zöldes színben pompázik, ott is több vágás kellett. (azért kérnék megnyugtatást azoktól, akik már átestek ilyen műtéten, hogy ez nem baj ahogy kinéz).

Jövőhéten már kezdünk az oviban, itthon tényleg elbutulunk :D
Majd szépen fokozatosan jöhet a mozgatás, és kb 2 hét múlva meglátogatjuk a Borsóházat is :D
Hajrá előre :D

tenyér

jobb kar, itt még a ragasztót nem sikerült teljesen eltávolítani

bal láb, csípővonal

jobb comb belső része
bal láb csípő vonal


jobb láb belső comb része

boka felett

bal kar, ez is ragasztós még
A ragasztó teljes eltávolítása elég macerás, mert nem merem még dörzsölgetni a vágás környékén, így csak annyira kopik amennyire a ruha és a zuhanyozás alkalmával lejön. A fertőtlenítő meg teljesen beette magát a bőrbe, nehezen fog lekopni.

2 megjegyzés:

pitz írta...

A ragasztót próbáld egy kis sebbenzinnel leszedni, mindig csak kis területen. Jobbulást nektek! :)

Paku Andrea írta...

Köszönöm, már szépen kopogat sebbenzinnel :)