2013. november 4.

Segédeszközök pótlása



A múlt héten egyik kedves anyuka kölcsönadta az Ő spéci babakocsijukat, és egy kedves ismerős meg elhozta nekünk így Fefe mehet sétálni, tudjuk miben szállítani. A babakocsi pótlása nem lesz egyszerű, mert sajnos ezeket a segédeszközöket több éves kihordási idővel adják, jelen esetben 6 év. :(
A héten, amint tudok bemegyek az Oep-hez és megpróbálom ezt is pótoltatni, de erre sajnos már kevesebb esélyt látok, mert nekünk 2 éve egy olyan kocsit írtak fel ami Fefének nem jó, így elcseréltük egy olyan kocsira amit tudunk használni, tehát a rendszer a számunkra nem megfelelő kocsit fogja mutatni. Kicsit bonyolult, de majd csak valahogy meg tudjuk oldani.
Az ortopédián ma sikerült receptre kiíratni az állítógépet, fektetőt, lábortézis és a kézmerevítőt, ezekre ma lesz méretvételezés (mind egyedi méret alapján készül majd el). Ezeket a recepteket is be kell vinni az Oep-hez, a rendőrségi feljelentéssel és az orvosi igazolással együtt, miszerint tényleg ellopták és szükséges a pótlás. Ilyen eszközök kihordási ideje 1 év, fél év múlva állapotváltozás miatt lehet újat kérni. Itt az elkészítési idő sajnos több hét, de legalább pótolható.
A parkoló kártya pótlása megtörtént, persze plusz pénzért, de ez is szükséges felszerelés :( 

Fefe a kölcsön babakocsiban: :) 
 

5 megjegyzés:

Ildikó írta...

talán érdemes lenne ide írni:
http://www.autovadasz.eu/

joska írta...

Boldog szuletesnapot Nagylegeny !!!

Paku Andrea írta...

Ildi: már fent van, köszönöm :)

Joska: köszönjük szépen :)

Unknown írta...

Ismeretlenként, (csak a blogról ismerlek titeket) kívánok Fefének nagyon boldog születésnapot!
Lengyelné Sz. Gabriella

Paku Andrea írta...

Köszönjük :)