2013. november 11.

Március 4!

Március 4-én lesz Fefe nagy napja, meg azt hiszem az enyém is.
Nagyon vártam, hogy Andrea elküldje a Nazarov doktor műtéti befogadó nyilatkozatát, amiben a műtéti pontok és a teljes költség szerepel, de délután eluralkodott rajtam a pánik, hogy akarom-e én ezt az egészet.
Sajnos nincs más választásom, így igen, akarom.
Már az is szívbemarkoló, ha 1 torna alatt sír Fefe, de ez egy annál sokkal, de sokkal komolyabb dolog, hiszen csak egy műtétről van szó, ami fájdalommal jár. Van sok sorstárs akik már voltak ilyen műtéten és tudom, hogy utána 1-2 napig fájhat a műtött rész, és erre kap fájdalomcsillapítót, de akkor is nagyon rossz érzés már most a szívemnek. De meg fogjuk csinálni, hamar túl leszünk rajta, és utána sokkal jobb lesz Fefének is, ez biztos.
Mivel ennek a műtétnek nagyon nagy költsége van (nekem nagy), plusz a szállás és utazás, így ma megírtam a méltányossági kérelmet az Oep felé. Nagyon szeretném ha támogatná és finanszírozná műtét költségeit, szurkoljatok :)
Kicsit most azt hiszem az Oep-nek elege lesz belőlünk, mivel az ellopott segédeszközök pótlása is milliós nagyságrendű (még várjuk az engedélyt, addig semmink sincs). Plusz ez a műtét költsége kb 1,5 millió forint, és a speciális babakocsiról még hivatalosan nem is tudnak (ezt egyenlőre hagyom még), de gondoltam legyünk túl egyszerre mindenen.

Mi van akkor ha nem kapunk támogatást? Még nem tudom, erre nem szeretnék gondolni, így szurkoljatok nekünk :)

2 megjegyzés:

Nelli írta...

Nagyon-nagyon szurkolok Nektek! Sikerülnie kell!!!

julcsi írta...

Szorítok mint mindig tudjátok!!! ♥ :)