2013. november 30.

OEP támogatás Nazarov műtétre (folytatás)

Megérkezett a levél az Oep-től, hogy kérnek hiánypótlásra kezelőorvosi igazolást, december 13-ig.
Juhééé, most még ezt is kell intézni.
Hívtam a budai rehabon a dokit, december 12-e előtt nem tudja megcsinálni, mert szabin lesz.
Hívtam a neurológust, hogy szükségem lenne a segítségére a papírok kitöltéséhez, neki átküldtem emaillen. (várom a jelentkezését)
Hétfőn hívom az ortopédiát, hogy s.o.s. találkozzunk. Benne annyira nem bízom, mert az utolsó találkozásunkkor összekeverte a gyerekeket, és az első mondana azt volt, hogy ez a gyerek teljesen leépült. (azzal a mondatával árulta el magát, hogy mondta hogy az utolsó találkozásnál sétált a gyerek. Ja igen, csak nem az enyém). Na mindegy, 1 próbát megér.

Az Oep-es levélben annyi volt, hogy ez nem elutasítás, csak hiánypótlás. Nagyon érdekes ez az egész, mert kell 1 orvos aki véleményt ír a gyerekről és a műtétről amire mennénk. Na, itt jön a lényeg, hogy ki az aki a jövőbe belelát? Honnan tudjuk, hogy 1 adott műtét milyen eredménnyel fog járni? Ha meg elutasítja a tagozat akkor meg mi alapon? hiszen az én gyerekemet sosem látták, mint ahogy a többit sem. Nagyon kiváncsian várom majd a végeredményt, de az tuti, hogy megyünk, akár így akár úgy, de megyünk mert Fefének ez szükséges a további fejlődéshez.

Nincsenek megjegyzések: