2013. augusztus 5.

Ortopédia kontroll

Ma voltunk az ortopéd orvosunknál, megmutattuk az állítógépet.
Ő még nem látta, szerette volna megnézni milyen lett Fefének, kell-e variálni rajta valamit, de szerencsére tökéletes.
Megbeszéltük, hogy szükségünk van új eszközökre: lábortézis, ülőmodul és kézmerevítő.
A segédeszköz készítővel is megbeszéltem mikre lesz szükségünk, Ő megmondja a kódokat és a doki majd ki tudja írni receptre.
Most nem mentünk méretvételre, nem kínozzuk a gyereket, ráérünk.
Még csípőröntgent sem csináltunk, bár szerintem korai is lenne, igazából fel sem hoztam a dokinak, mert macerás elmenni röntgenre, ott várni, vissza a dokihoz és mindezt hőségben egy olyan gyerekkel aki csak forr és forr. Neeem, majd ősszel, teljesen ráérünk ilyenekkel.
Végre egy doki akit igenis érdekel a gyerek, főleg az hogy egy kacifántosabb gyereken tudjon segíteni. Hihetetlen, de vannak még ilyen orvosok is, köszönjük :)
Házi feladatnak kaptuk, hogy sétáljon az állítóba Fefe, így ha nem lesz ilyen veszett hőség nem lesz menekülés és menni kell :)

11-re mentünk és 12-kor már itthon is voltunk, de ez idő alatt Őfelsége Hercegem iszonyatosan felmelegedett. Hazafelé vezető úton megbeszéltük, hogy ha hazaérünk iszik, majd irány a medence és ebéd.
Megbeszéltük, igen :) Fefe hihetetlenül okos és figyelmes. Vagyis nem hihetetlen, de mégis, hiszen mindig mindenhol azt halljuk, hogy milyen nagy része károsodott az agyának, plusz még az epilepszia is, ezek után ne várjunk semmit mert felesleges. De nem, az én kis HŐSÖM igenis figyel, fordul, próbál válaszolni, egyszerűen leírva OKOS :)
Szóval hazaértünk, inni és irány a medence.Mivel mindig meleg, így sírással szoktuk kezdeni a fürdőzést (a szomszédok már ismerik Fefe hangját, tudják hogy csak pancsol) majd ahogy lehűl már élvezi.
Most viszont semmi sírás, de még nyöszörgés sem volt. Megkapta a nyakúszóját és azonnal megjelent az arcán az őszinte gyermekmosoly :) hihetetlen boldogság így látni a gyermekemet, BOLDOGAN :)
A füle már nem fáj, de azért holnapig még kapnia kell a cseppet, majd az olajat.
Nem tudtuk megcsinálni, hogy ne menjünk vízbe, egyszerűen ilyen melegben ez lehetetlen, de vigyáztunk, hogy víz ne menjen a fülébe, és mivel ügyes vagyok (van kitől örökölnie :) ) így nem is ment víz a fülébe :)

Persze ebéd most nem volt, de sebaj, majd eszik ha éhes lesz. Azért nagy mázlink van, ebben a veszett melegben napi 3-4 alkalommal eszik szokásos mennyiségeket és iszik is legalább napi 3dl folyadékot. Itt nem ismerek tréfát, inni kell. Most már uzsira pl 2 barackot is simán megeszik, pisil napi 3-4 alkalommal, kiszáradásnak nyoma sincs. Enni is eszik, baj nincs :)
Az alvással vannak bajok inkább, éjszaka nagyon felmelegszik és fordulna de nem igazán tud teljes forgást megcsinálni, így én pörgetem éjjel többször.


1 megjegyzés:

julcsi írta...

Alig várom már a sétálós videót!♥ Fefe OKOS ez nem is lehet kérdés senkinek!