2013. május 26.

Varsó 1 összefoglaló

Végre eljött ez a nap is, elindultunk Varsóba intenzív mozgásfejlesztésre.
Reggel 9-re kiértünk a reptérre, 20 perc múlva már be is lehetett csekkolni, a poggyászt feladni. A reptéren kicsit sírós és feszült volt Fefe, de valószínű tőlem vette át mert én aztán alig bírtam magammal az izgalomtól :)
Feladtuk a nagy poggyászt és mehettünk a beszállókapuhoz. Ott a csomagellenőrzésnél a gyermek italába bele kellett inni, majd jött a többi csomag ami érdekes volt mert 3 kis kézi poggyászt vittünk ami tele volt konzervvel, krémmel, fogkrémmel és minden olyannal ami akár folyadéknak is minősülhet, így a hölgy mondta, hogy lehet kipakolni, de szerencsére az egyik biztonsági mondta, hogy mehetünk :) Talán még most is pakolnánk :D
Vártunk még kb 1 órát mire kinyitották a beszállókaput. Itt annyiból volt elsőbbségünk, hogy Fefével elsőként szállhattunk fel a kisbuszra majd  a repülőre.
Szerencsére sem a felszállás sem a leszállás nem okozott gondot, utazás alatt kicsit felvettük hogy ne zsibbadjon el nagyon, és hogy esetleg igyon.
A leszállásnál a babakocsi előkerítése okozott kis gondot, de szerencsére meglett időben, így a mama az utánunk jövő autóbusszal jöhetett.
A reptéren fogtunk egy taxit ami elhozott e megbeszélt sarokra (képet tettem fel erről az eseményről is). Itt volt egy kis aggódás, hiszen fogalmunk nem volt hogy most hogyan is tovább.
Magda megadta a szállás tulajdonosa telefonszámát is és a tolmácsét is, így mikor magára talált a telefonom felhívtam, hogy most akkor hogyan tovább :) Gyorsan jött a szállásadónk és elfoglaltuk a szobánkat.
Nagyon helyes kis garzonunk van egy új építésű társasházban. Teljesen felszerelt, van mikró, hűtő, mosógép, mosogatógép, tűzhely, kádas fürdő, porszívó, tényleg minden :)
A bolt 5 percre, a terápia is kb 5 percnyire található.
Délután elindultunk sétálni, de esett az eső, így csak a kapualjig jutottunk :)

Fefe egy igazi hős. Nagyon türelmes és kitartó volt végig, sem a repülőn sem a várakozások alatt nem volt semmi panaszkodása. Szépen figyelt mindent, amikor volt valami akkor azt szépen elmondtuk neki és Ő válaszolt és kitartott :)

Holnap reggel  9-re kell menni a terápiára és kezdődhet a további ügyesedés :)

Nincsenek megjegyzések: