2017. június 27.

Autó átalakítási támogatás 2017 - IV. fejezet

"Villám tempóval" halad, az autó akadálymentesítési támogatási ügy.
A lényeg, hogy megtaláltuk azt a céget, akik olyan rögzítő rendszert forgalmaznak (természetesen beszereléssel együtt), amit még a MEOSZ-nál javasoltak nekünk (köszönjük).
A cég és a választott rögzítő rendszer: http://www.liberatus.eu/termekeink/amf-bruns-hubmatik-kerekesszek-rogzito-rendszerek.html
Már az első megbeszélésnél megkérdeztem, hogy Ők valaha is hallottak-e erről az átalakítási támogatásról, és szerencsére megtaláltam a fehér hollót, mert igen, már foglalkoztak ilyennel :D juhúúú, volt nagy öröm.
A lényeg, hogy a rögzítő rendszer elkészült, az átalakítási támogatást megkaptuk mint 90.000.-Ft, az utalványt (mert hogy utalványt kap az ember, nem pénzt), be kell küldeni a Kormányhivatalba és az átalakító cégnek utalják az összeget.
Szuper, igazából csak 1 nagy sajtónyilvánosság és + fél év kellett és ez is megvan. Hahaha, igen, megy ez nekünk magyaroknak... Na, mindegy is, a lényeg hogy már így utazunk. Még a zökkenőmentes beszállást gyakorolni kell, de hát ugye csak jobb lesz ez is :)



Ferkónak tetszik az utazás, nincs semmi probléma:

A háttérben még  folyik az építkezés, valahogy még mindig nem sikerült a vállalkozónak befejeznie, bár igaz, még "csak" 2 hónapja mókázunk.


Nincsenek megjegyzések: