2015. október 24.

Napközi konyha felújítása

Fefe is, több más szuper különleges gyermekkel együtt egy nagyon remek terápiás napközibe jár Budapesten. Mivel ez egy egyesületi fenntartású intézmény, így az alapítványi kasszából lehet gazdálkodni, és tudjuk (ha nem akkor most mondom), hogy sem az állam, sem az Önkormányzatok nem szoktak segíteni, mivel civil szervezet...
Na de sebaj, azt nem hagyhattuk, hogy a gyerekeink és a pedagógusaik a napjaikat rossz(abb) körülmények között éljék. Szépen szeretném kifejezni magam, de a képek majd önmagukért beszélnek.
Így jött az ötlet, hogy kezdjünk gyűjtésbe. Egyik festő ismerőst megkértük, hogy mérje fel a napközit, adjon árajánlatot, mi meg összekalapozzuk a felújításhoz szükséges pénzt...... Tervbe volt az egész napközi kifejtése és a kert rendbe tételen, de ez jelenleg nem valósult meg anyagi forrás hiánya miatt.
A konyhához szükséges anyagokat a szülők dobták össze, segítettek a tárgyi eszközök beszerzésébe, a lambéria felhelyezésébe, festésbe és takarításba :)
Kaptunk adományt az egyik gyermek családjától, amit nagyon szépen köszönünk, volt család aki tárgyi eszközzel segített, és család aki munkával segített :)
Nagyon szépen köszönöm a napközi gyermekeinek a családjától, hogy mellém álltak, segítettek megvalósítani, hogy legalább a konyha csodaszép és tiszta legyen. 
Így tegnap sikeresen felújítottuk a napközi konyháját :)

Íme a képek:

Nincsenek megjegyzések: