2014. július 19.

Kupakgyűjtés



Kupakgyűjtés Fefe részére a KÖBE Biztosító segítségével!
Idén úgy döntöttünk, hogy egyik hűséges ügyfelünk agykárosodott kisfia számára ajánljuk fel a 2014-es évben összegyűlt kupakokat, illetve az azok beváltásért kapott összeget. Fefe 2009. 11. 10-én született, ám az elhúzódó kitolási szakaszban elakadt és sajnos megfulladt, így újra kellett éleszteni. Az oxigénhiányos állapot eredménye a súlyos agykárosodás. Sérült a látás, az izmai feszesek és letapadtak, így mozgáskorlátozott, beszélni egyelőre nem tud, epilepsziával küzd. Sok fejlesztésen, küzdelmen, orvosi vizsgálaton és gyógyszeres kezeléseken van túl, és még további fejlesztések szükségesek, hogy állapota lassan, de javuljon. Feféről bővebben az édesanyja által vezetett blogon olvashatnak: http://eletunk-fefe.blogspot.hu/

A szelektív gyűjtés során érdemes gondolni nemcsak az ásványvizes és üdítős italok kupakjára, hanem minden egyéb, a háztartásban előforduló műanyag kupakra, mint pl. az öblítő, mosogatószer, folyékony mosószer vagy tejszínhab tetejére. A kupakokat az alábbi KÖBE ügyfélszolgálati irodákba várjuk:

- 1108 Budapest, Venyige utca 3.
- 3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 80. fsz.,
- 5600 Békéscsaba, Andrássy út 50.,
- 6000 Kecskemét, Katona József u. 1. fsz. 1.,
- 6725 Szeged, Vám tér 3. 4. sz. üzlet,
- 4024 Debrecen, Piac u. 56.
És természetesen Maglódra is el lehet juttatni a kupakokat: Mátyás király utca 56.

Bízunk benne, hogy kupakgyűjtésünk híre sokakhoz eljut majd, és a lakosság, illetve a KöBE munkatársainak összefogásával segíteni tudunk a kupakokból befolyt összeggel Fefe mindennapjainak megkönnyítéséhez!

Segítségüket előre is köszönjük!

2 megjegyzés:

napraforgovirag írta...

Hát, van itthon egy szatyorral, azzal mentek valamire...?

napraforgovirag írta...

Igazából mindig össze szoktam gyűjteni a kupakokat, hátha valakinek jól jön alapon, aztán ha valahol belefutok kupakgyűjtésbe, akkor elviszem az addig összegyűltet. Bár egy szatyorral nem sokra lehet menni, az is biztos.