2014. január 3.

2014 tervei



Elkezdődött az új év, így egy kis tervet szeretnék összeállítani erre az évre.
Peugeut Magyarország-nak ismét szeretném megköszönni, hogy az elmúlt 2,5 hónapra kölcsönkaptunk egy személygépkocsit ami nagyon nagy segítséget jelentett számunkra, így gondtalanul járhattunk Fefével fejlesztésekre és oviba, orvoshoz. Most Papával egyeztetve fogjuk megoldani a szállítást, így hétfőn és szombaton én viszem a gyermeket a Borsóházba egyéni fejlesztésre, kedd és péntek között pedig a Papa viszi Fefét a munkája közben oviba és haza. Sajnos a mi autónknak nyoma sincs, a rendőrségtől is megérkezett a jegyzőkönyv, hogy lezárták a nyomozást. :(

Januárban lesz 24 órás videó eeg, és ennek eredményétől függően csökkentjük (remélem teljesen megszüntetjük) az estére megmaradt Sabril nevű epilepszia gyógyszert. Jelen állás szerint 2013 február óta nem volt Fefének epilepsziás rohama, és 2013 augusztusa óta nincs epilepsziás működészavar az agyacskájában :)

Március 4-re kaptunk időpontot Nazarov doktor műtétjére Barcelonába. Természetesen az Oep kérelem folyamatban van, amennyiben megkapjuk a támogatást úgy el tudunk utazni, ha nem akkor ezt halasztani kell sajnos. Az eddigi befolyt támogatásból az utazást és ha minden jól megy a szállást ki tudnánk fizetni, de a műtét ára még sehol sincs. meglátjuk, szurkoljatok :)

Tegyük fel, hogy sikerül kijutni a műtétre, mert az egész 2014-es évet erre építjük fel.  :) úgy Fefe már február közepétől nem fog járni oviba, nehogy valami megfázást összeszedjen. Erre a 2 hétre intenzív fejlesztést tervezünk a Borsóházba, hogy a műtét előtt erősödjön még egy picit, mert utána hetekig nem lehet terhelni.  A műtétet követően még 1-2 hétig nem lesz ovi, majd utána lehet már vinni, mert így kevesebb időt hagy ki és a kis értelme fejlődhet tovább. Kb 3-4 hét után lehet kezdeni a kisebb tornát, inkább csak átmozgatós formában. Az oviban az úszásos fejlesztő (Anikó) lesz a következő a sorrendben aki kezelésbe veheti Fefét :) Kb 8 hét után lehet kezdeni az izomerősítést, de intenzív tornákra várni kell 3-4 hónapot.
Ez a várakozási is be van már tervezve, méghozzá még 1 műtétet szeretnék, méghozzá Bécsben az őssejt kezelést (április vége). Tudom, hogy ebben sokan nem hisznek, de én úgy érzem, hogy ezt most meg kell tegyük. Most van Fefe abban a fejlődési szakaszban amikor ez a 2 műtét hatalmas fejlődést hozhat, és hiszek bennük, így hatalmas fejlődést fognak hozni.
És amennyiben a megálmodott ütemtervben tudunk haladni akkor máris május-júniusnál tartunk, mehet a kemény fizikai munka, jöhet az izomerősítés, mozgásfejlesztés egyénileg, oviban a csoportos foglalkozások, úszás.
Ahogy lehet kezdenénk a lovaglást is, de szépen sorban, túl sem szeretném terhelni Fefét.
És eljött a nyári szünet, itthoni sok pancsolás, itthoni fejlesztések.
Ősztől ismét ovi.

Szeretném a gyerektartást behajtani, ami most már 1,5 éve húzódik, mert apuka nem fizet és a bírósági végrehajtás meg hónapokat vesz igénybe.

Jó lenne lezárni végre a perünket a Bajcsy kórház ellen, és kifizetnék a kártérítés jelenlegi számláját, hogy tudjuk ezeket a fejlesztéseket finanszírozni.

Tervbe van vége egy második gyermek megszületése, akinek egyenlőre nincs édesapja. Tudom, hogy egy gyermeknek az édesapjára is szüksége van, de ahogy azt a mi helyzetünk mutatja a nagypapa és a nagybácsi tökéletesen helyettesíti az édesapa szerepét is.

Egyenlőre ennyi van tervben, bízom benne hogy meg is tudjuk valósítani.

3 megjegyzés:

Nelli írta...

Andi és Fefe! Kívánom, hogy minden úgy alakuljon ebben az évben, ahogyan elterveztétek! Sok sikert, hajrá!!! Szeretettel üdvözöllek: Nelli

julcsi írta...

Szívből kívánom hogy MINDEN tervetek valósuljon meg!!! ♥

Paku Andrea írta...

Köszönjük szépen :)