2013. június 22.

Hőség összefoglaló



Már 1 hete tart ez a hőség, és már egyre nehezebben viseljük, de kitartunk :) Mivel Fefe nem képes szabályozni a hőjét, így még jobban kell figyelni, nehogy felforrjon, és hogy elég folyadékot fogyasszon. Nagyjából olyan ez a helyzet, mintha egész nap lázas lenne, 38-39C közötti a hője már reggel.
Az ivás sem a kedvence, de inni muszáj, kegyetlen vagyok és nem hagyom magam :)
Ezen a héten szinte semmi mást nem csináltunk, csak délelőtt masszázs és fürdés a medencében, délután ismét medence.
A hét elején Fefe nagyon jól ráérzett a mászásra a vízben, igaz hogy a kezeit még nem használja, de majd fogja később. Kb 2 napig ment a vízben, iszonyat sebességgel, majd tegnap meg sem mozdult a vízben, és ma is csak megmutatta hogy azért tudna ha akarna. Furcsa, mert azt gondoltam, annyira megtetszik neki, hogy ki sem lehet majd szedni a vízből, de úgy látszik ehhez is idő kell. :( na de sebaj, előttünk az egész nyár.
Általában reggeli után megmasszírozom jó alaposan vagy a kezét és vállát vagy a lábait nyújtással együtt, aztán irány a medence. Ebéd után alvás, az utóbbi napokban a nappaliban alszik el a ventilátor alatt (forgatja csak a levegőt, így nem fulladunk meg). Uzsonna után ismét a medencéé a főszerep, fürdés és ha sikerrel járunk akkor vacsora, ami az utóbbi 2 napban megkésve sikeredett mert fürdés után mély álomba merült Fefe. Inkább aludjon, mint szenvedjen.
Hihetetlen, de még sokszor magától az állásra is van energiája, így ha állni szeretne, hát álljon. Mi inkább meg sem mozdulnánk, de ha a főnök akar valamit, akkor ember legyen a talpán aki ellent mer neki mondani :D
Szerencsére roham továbbra sincs, kopp-kopp-kopp.

Nincsenek megjegyzések: