2012. október 24.

Terveim

Na azok vannak :)

1/ Jövő héten megyünk 1 hét Suit terápiára, majd az ott megtanult új feladatainkat csináljuk itthon. Örülnék neki, ha Anna lenne megint a terapeutánk, de ezt még nem tudom sajnos előre. Ő volt az előző így már ismeri Fefét, tudja, mit kell vele csinálni, és ami fontos, hogy Fefének is tetszett és jól dolgoztak együtt. Bizakodom :)
2/ Novemberben lesz a Vojta. Itt a kó

ros reflexet leépítése lesz a feladat. Van már pár olyan gyakorlatunk ami erre épül, így nem lesz újdonság Fefének az 1 pózban való maradás.
3/ Decemberben jön az ortopéd orvos Spanyolországból, Ő megnézi Fefét és konzultálunk, hogy mi az Ő véleménye a műtétről. Valószínű, hogy kell majd, csak a mikor a kérdés. Ha már Ő itt lesz, akkor meg tudom vele beszélni, hogy hallottam a Spanyolországi komplex fejlesztő központról amire nagyon szeretném elvinni Fefét, és ha Ő is egyet ért velem, akkor menjen az a terápia legalább 1 évig és ha a feszült test marad, akkor műtünk. Persze ez mind csak pénz kérdése, amiből van a legkevesebb.
Többen kérdezték, hogy mi van már a perünkkel, amit a kórház ellen indítottunk, hiszen már régen nem az anyagiakon kéne múlnia, hogy Fefe milyen terápiákon vesz részt, de mivel a kórház ott tesz keresztbe ahol csak lehet, így sajnos még mindig tart a pereskedés. Persze én is ott fellebbeznék, ahol csak lehet, hiszen ez nagyon jó időhúzás, csak pont ilyen esetekben kéne gyorsított eljárással tárgyalni az eseteket. Semmivel nem vagyunk elkésve, de nem véletlenül hívják a korai fejlesztést korai fejlesztésnek. Na mindegy, én hiába háborgok, ez nem fog megváltozni :S
4/ Lovaglás. Kb 2 hét múlva megpróbáljuk. Itt nagy kérdés lesz, hogy Fefe mennyire ültethető. A csípő nagyon feszes, így nem biztos, hogy rá lehet ültetni egy lóra úgy, hogy az ne okozzon fájdalmat neki. Mivel beköszönt a hideg idő, ami a feszes izomnak pont rossz, így lehet hogy a lovaglást elhalasztjuk tavaszig. Meglátjuk :)
5/ Járunk Évához heti 1 alkalommal, Ő nagyon jól átdolgozza Fefét és még energiát is kap :)
6/ Csináljuk itthon a dolgainkat, haladunk ahogy tudunk :)
7/ Úszás. Mivel több mint 2 éve járunk HRG úszásra, így már nagyon is jól tudom mit hogyan és mikor kell csinálni. Egyenlőre nem akarok úgy úszni járni, hogy az megint egy kötelező valami legyen az életünkben. Terveim szerint vasárnap eljárunk családostul a Gyömrői uszodába, ahol Papa is kiélvezheti az unokáját.
Én úgy érzem jelenleg ezt az egész fejlesztést, hogy ha nem kötelező akkor jók a napjaink. Persze vannak feladatsoraink, amiket becsülettel csinálunk, de nem egész nap. Észreveszem Fefe jelzéseit, és ha éppen egyik nap nem tornázunk annyit, sincs baj mert mással elütjük a napot, a lényeg hogy jól érezzük magunkat. Volt nekünk is olyan időszakunk amikor mentünk minden nap, de nem vezetett semmi jóra, hiszen csak feszült volt Fefe és baromi sok rohama volt, ezek meg nem érik meg.

Nincsenek megjegyzések: