2012. október 19.

Bölcsi és a korai fejlesztés

Kicsit bajban vagyok mit válasszak. Nagyon jó lenne, ha Fefe mehetne társaságba, de valahol kizártnak tartom, hogy korai fejlesztés címen bekerülhetne a gyerekek közé. A XVIII. kerületi bölcsibe mehetnénk korai fejlesztés címen, és lett egy másik lehetőség ahol a gyógypedagógus jár ki hozzánk heti 2 alkalommal. Eddig 2x volt már nálunk, még nem mondanám, hogy ez lesz a megfelelő számunkra, de a téli szezonban nem biztos, hogy jó lenne közösségbe hordani Fefét. Nagyon félek, hogy valami nyavalyát összeszedne, hiszen tudjuk hogy ha a gyerek kicsit taknyos a szülő még viszi mert hát "vinni kell".
A másik amin agyalok, hogy ez a kijárós gyógypedagógus kedves és szimpatikus, Fefe sem feszít nála hanem figyel rá. Oké, itthon vagyunk ismét és nem lesz neki új környezet, de legalább nem kell utazni 40-50 percet ami alatt vagy elálmosodik vagy végigszenvedi az utat. Nálunk utazásnál kell plusz egy fő aki vezet, mert én hátul szórakozok Fefével, vagy inni adok, vagy rohamot űzök, vagy akármi, tehát nem tudom egyedül hagyni a hátsó ülésen, így viszont nem kell heti 2-3 alkalommal még a mamát is kizökkenteni a napokból.
Szóval egyenlőre marad a házhoz járós fejlesztő, az itteni bölcsinél vagy oviknál meg bepróbálkozok heti 1 alkalommal ahol kb 1 órát hátha lehetünk. Na majd meglátjuk, bár sok reményt nem fűzök ehhez sem :S

Nincsenek megjegyzések: