2012. augusztus 29.

Össze vissza napokat élünk.


Fefe rohamai változóak, vagyis inkább változó időkben jönnek, de még mindig az étkezés után lehet rá számítani, és most már inkább este. Itt köze lehet a napok óta tartó napközbeni nem alvásnak, és a fogzásnak is.
Hétfőn mondhatni, hogy borzalmas napunk volt, szegénykém már reggel elkezdte a mindent rágást, nagyon sírást (valószínű itt a sírás miatt nem volt roham), persze kentem neki és rágott is mindent, kapott fájdalomcsillapítót de alvás nem jött össze.
A kedd szinte ugyanaz csak fájdalom nélkül, egyszerűen sztrájkol az alvás ellen, pedig annyira fáradt volt már hogy az ölemben elaludt de ahogy vízszintesbe került már mondta, hogy aja aja :D
Esténkén jött 1-2 roham, de ekkorra már valószínű annyira fáradt volt, hogy a mély alvásig nem jutott csak nagyon nehezen.
Ma ismét próbálkozott evés helyett aludni, így leraktam az ágyába, aludt is vagy 20 percet, majd csapott egy hisztit és mivel nem voltam most vevő a balhéjára (nem ringattam a popóját) így visszaaludt.

Amúgy meg szuper ügyes. Hason nagyon szépen elvan, mikor már kellőképpen felhergelte magát még tapos is a lábával és így jut előre kicsit. Na itt kéne felemelnie magát és a kezét kihúznia és előre raknia, de még mindig annyira feszes, hogy a nyújtás nem megy.
Lábán szépen áll, de a lépegetés még mindig nem megy, mintha odabetonoznák a lábát.
A nagy melegben nem nyúztam tornákkal, hát meg is látszik, olyan kemények a lábai, iszonyat :S
A feszesség nálunk azt jelenti, hogy nyújtott állapotban van mindig a lába és hiába akarná behajlítani csak még jobban ráfeszít. A keze meg az ellenkezője, mert az hajlítva van, de olyan erővel szorítja néha, hogy fizikai erővel sem lehetne kinyújtani. Amikor nyújtani kéne valamiért a kezét, pl valamit megfogni, iszonyat erővel hajlítja és húzza hátra.
Most újra nekivágtunk a suit-os tornának, lehet ennek a hatására tapos már hason újra.  
A kifeszítése is alakul, már nem azonnal vágja magát el, hanem megtartja magát. A forgása is hasonlóan zajlik, a lábai feszítve és a fejét tekeri és a kezei veszett feszítésben hajlítva. Hogy ezt mikor tudom leépíteni, na azt nem tudom, de bízok a 12 napos suit-ban ismét. Sajnos a kis agya a hajlítást nem nagyon bírja véghezvinni, azonnal bejön a feszítés amit olyan erővel tud véghez vinni, hogy emberi erő képtelen visszatartani. El nem tudjátok képzelni, milyen erővel képes feszíteni :S
Az értelme félelmetesen nyílik és fejlődik, mindent megért amit mondunk és sokszor már válaszol is rá, persze általában nem értem mit mond, de kommunikál ismét.
A látása is jobb, a szemüveg szerintem közelre biztosan javít, talán jobban meglátja  a dolgokat. Kis okoska :)

Nincsenek megjegyzések: