2014. június 30.

Megjött az új szék :D

Megérkezett az új terápiás szék asztallal :)
Természetesen közgyógyra is lehet készíttetni úgynevezett ültető korzetet vagy modult, már nem is tudom minek nevezik, de hogy is mondjam szépen, sz*r. Egyrészt kemény, Fefe utálja és ha több ruha szükséges rá akkor már mindjárt nem is fér bele. Ezeket úgy csinálják, hogy begipszelik a gyermek hátát és popsiját (rá kell hasalnia az asztalra úgy hogy lóg a lába lefelé), így az adott méretekkel elkészítik az igen kemény ültetőt. Persze van aki tudja úgy kérni hogy puhább legyen, de azt sem csípi a kis herceg.
Persze nincs hozzá semmi alsó szerkezet, így azt 3 éve egyedi kérvény alapján lehetett igényleni, persze fizetősen, így a szobai kerekes vázzal mobilosabb lett.

Mivel ugye lába kélt a babakocsinknak (is) így jött az ötletem, hogy mi lenne ha megpróbálnánk egyedi méltányosságra olyan széket kérvényezni ami évekig jó, kényelmes és még asztalkája is van.
És sikerült, egyedi méltányosságra megkaptuk a széket, 3 évre, de persze azért kellett fizetni, de legalább kényelmes és egyszerűen szuperságos :D
A mérete is jó, most még picit nagy, de legalább nem növi ki pár hónap alatt.

Mondanom sem kell melyik van ingyen, persze az alsó kerekes váz nélkül.

És az új trónszék :D



Persze ezt is még szokni kell, ismerkedési fázisban vagyunk :)

Nincsenek megjegyzések: