2011. december 31.

Szegénykémet kicsit túletettük ebédre tegnap, volt is hasfájás rendesen :(
Egyszerűen nem hajlandó rendesen enni. Eszik pl fél üveg konzervet és megunja az evést és abbahagyja, de üvegből sokszor megeszi még.
Mivel előző este sem nagyon evett mennyiséget, éjjel sem, reggel sem így az ebédnél nem hagytuk magunkat és ment üvegből a kaja. Nem kellett volna :( órákig szenvedett a hasától. 3 után jól bealudt. Ebből max vacsora lesz ha felébred. Nem akarom én tömni, de szerintem megint fogyott :( olyan kis nyafi az evésnél. 2 napja viszont balhét csapott, hogy kevés a vacsora. Ezen a téren sosem fogok rájönni épp mennyi elég, de ez a kis fickó azt hiszem már tudja mennyi kell neki. Nincs mese, rá kell hallgatnom, Ő tudja jól :)

Tegnap volt anyum szülinapja, naná hogy ott ült velünk Fefe az ebédnél :)

Este kipróbáljuk a levendula-kamilla keveréket, hátha végre alszik valamitől. Éjjel szinte semmit nem aludtunk, valami nyűgje mindig volt. Igazán örülnék, ha rájönne, hogy tud Ő mozogni, csak kicsit el kéne engednie magát. Annyira okos és az értelem már annyira megvan, de egyszerűen inkább harcol és küzd. Ha felveszem az a baja, ha lerakom az a baja. Mondjuk lehet, hogy már megszokta a nyavalygást és mindenért csak szenved :S :) Borzasztó hisztis, akaratos, makacs. Ma például a torna után bevágta a durcást :) nem volt hajlandó enni, de hisztizett hogy éhes. Kimentünk sétálni, jó kis levegő majd jót tesz, de végignyűglődtek az egészet. Ahogy nézem, talán a foga is megint piszkálja, mert üvegből meg eszik, csak a kanálnál kap szájzárat. Aranyos mikor a kajával a szájában ül és semmi. Van hogy még óra után is képes a kajából kiköpni :)

Amúgy állandóan megijedek, hogy baj van mert a szeme normális állásban áll és néz. Mosolyog, nézelődik, nyúlkál, figyel, nyújtja a kezét. Ezek jók persze, csak néha tényleg ijesztő hogy néz és figyel, nem szoktam ehhez. Olyan kék szeme van, félelmetes :)

Nincsenek megjegyzések: