2011. december 29.

Éjjel semmi baja nem volt. így tényleg lőttek a szabadságnak :)
Hajnalban jelezte, hogy bizony Őt zavarja a pisis pelus és hogy a rucija is tiszta pisi, így ruhacserés akciónk lett. Nem vágom miért pisili át, hiszen az egyik legjobb ha nem a legjobb pelust használjuk, de mindegy ruhacsere lett. Aztán 3 körül kukorékolt, akkor mondtam neki hogy nem lenne jó a pocaknak ha ennénk, így aludtunk 7-ig :D evett, kakilt és most alszik még egy kicsit.
Ma megyünk a dédiékhez.

Beszéltem kedden a védőnővel és mondta, hogy semmi akadálya hogy átvigyük Monostorra orvoshoz, így legalább ha beteg lesz akkor olyan gyógyszert kap rá amit kaphat.
A neurológushoz hétfőn kell bemenni, megmutatjuk neki a videókat amiket csináltunk. Mondta, hogy jó lenne előbb eeg-n is megnézni mielőtt bármit kapna rá. Ez jó, csak nincs időpontja hogy mikor jönnek a rohamok, de talán ha piszkálom és nyúzom akkor ki tudom provokálni nála. Meglátjuk.

Van egy egyszeri segélyt amit gondoltam igényelek, hátha. Erre visszaküldték hiánypótlásra, hogy a gyógyhatású készítményekről, gyógyszerekről névre szóló számla kell. Normálisak????? Hétfőn íratok egy igazolást a neurológussal, ajánlom nekik, hogy ennyi elég legyen. Mit gondolnak, áfás számlát kérem egy gyógyszertárban???? Valamibe mindig belekötnek. Hihetetlen.

Ápolási díjhoz persze még egy orvosi igazolás kell. Orvoshoz lassan csak igazolásért járok. Miért nincs itt egy rendszer, hogy igen az orvosi igazolása pl 2 évig érvényes. Most megíratom a dokival és 100 példányban lefénymásoltatom. Mindenhova kell még 1 papír, de ahhoz kell majd még egy, és még egy és hoppá kicsúszott a 8 napból. nekem 8 napom van, nekik 30 ?????

Nincsenek megjegyzések: