2011. december 6.

Hétfőn voltunk úszni és nagyon ügyesen hajtogatta a lábait, veszettül koncentrált mindig mikor mondjuk neki melyik lábát hajlítsa :D
A HRG-s fejlesztővel megbeszéltük, hogy átveszi mind a tsmt tornánkat és péntektől később megyünk így csak Fefével tudunk foglalkozni. A többiek értik és tudják, hogy mi az hogy hajlíts, Fefe is érti csak neki nagyobb koncentráció kell hozzá hogy be is hajlítsa. De megy neki :D

Úszás után bementünk a Szakértői Bizottsághoz. Hogy miért nem reagáltak már több mint 3 hónapja nem tudták megmondani és igazából ötletük sem volt hogy hova lehet menni. Ilyen egy Szakértői Bizottság???? Na mindegy, adtak egy címet Pomázon, megy egyet Vácott. Hívtam ma mind a kettőt. A pomázi majd január-február körül fog keresni ????? nem kapkodják el, de még megnézni sem lehet addig a helyet. Érdekes, na mindegy. A váci hölgyet ma nem sikerült elérnem, vagyis egyszer hívtam aztán Fefe teljesen lefoglalt és már későn jutott megint eszembe, de nem baj majd hívom holnap. Vácott vannak kijárós pedagógusok is, majd meglátjuk velük mire megyünk. Szóval megint rá kellett jönnöm, hogy az államilag finanszírozott akármik vagy szart sem érnek vagy lehetetlen bekerülni. A régi korainkba nem akarok menni, babusgatni én is tudom Fefét, azért nem utazgatok vele. Na mindegy, ez van.

Ma voltunk a monostori védőnőnél is. Már több mint fél éve itt lakunk, de csak most jutottunk el odáig hogy találkozzunk :)
Fiatal és kedves nagyon, és ami tetszik benne hogy érti az ember. Tudja az emberben mi hogyan működik, volt dolga sérült gyerekkel, ismeri az emberi agyat. Ismeri a thai masszázst, amiről írt egy könyvet amit kölcsön is adott hogy tanulmányozzam és jövőhéten meg is tanít rá. Hétvégén kitanulom a könyvet és jövőhéten megy a gyakorlati részét átvesszük. Nagyon kedve volt Fefével is, egy végtelenül nyugodt nő, nyitott új dolgokra. 2 hetente szokott lenni baba-mama klub, tőlünk pár méterre, kedden el is megyünk megnézni milyen. Ott is legalább emberek között van, hall másokat.

Ma nagyon helyes volt. Evés közben a játékívet elé raktam és a tetejére tettem egy fehér-fekete csíkos plüsst aminek piros nagy orra van és mondtam neki, hogy vedd le. És láss csodát, nyúlt és vette, nézett rám, mosolygott, olyan helyes volt :D
Az ültető modulban még simán feláll, így holnap kiszedem a kocsiból a fejtámasztót (a gyerekülésnél úgysem kell), és kitámasztom egy kicsit a fejét. Nem akarom mindig támasztani, de a hátrafelé túlzott mozdulást le akarom építeni.

Holnap megyünk Bicskére Panni nénihez. Valami új tornát is be kell állítani, mert pl az ülésbe húzást sokszor nem lehet megcsinálni mert ahelyett hogy felülne, feláll :S A NES-re is kíváncsi vagyok hogyan is állnak a dolgok odabent.

Nincsenek megjegyzések: