2011. december 9.

Reggel elmentünk úszni, na hát ez most nem volt túl jó. Tegnap este kapott Fefe Baclofent, de már csak azért hogy ne hirtelen álljak le vele, aminek álmosság lett az eredménye. Megbeszéltük az Ágival (hrg), hogy később megyünk és külön foglalkozunk Fefével. Kicsit hirtelen lett szerintem bedobva a tornába, egyből a deszkára raktam szinte így naná hogy beharcolt :S Aztán Ágival elkezdtünk úszógumiban lábhajlítással átúszni egy oldalról a másikra és 4 hosszt (elég hosszú) minden balhé nélkül végigúszta, koncentrált és csinálta, a végére jelezte hogy neki ebből ennyi elég volt. Tovább nem is nagyon tudtunk haladni, mozgott volna magától inkább de az még nem megy így ideges lesz piszkosul :S
Ági próbálta vele a babawatsut is, kicsit lazította magát tőle.
Most abban maradtunk, hogy hétfőn megyünk rendes időben, végigcsináljuk a feladatokat a többiekkel és a végén maradunk és külön lábazunk.
Érdekes, mert az eeg azt mutatja hogy az agy jobb oldala jó, jól is használja a bal oldalát, viszont a bal oldala az agynak tüskésebb és tényleg rosszabb a bal oldal. Pl ha a jobb lábát akarja mozdítani először feszíti a bal kezét és ha blokkolja a feszítést akkor elindul a jobb láb. Viszont elkezdte elég jól használja hetek óta a jobb kezét, szebb is az eeg-je, viszont ingerültebb mert nem úgy mozog ahogy azt szeretné.

A háta piszok erős, olyan gyönyörűen tartja magát, hogy az csak na :D

Elhoztam a Madarászból az allergia eredményét és minden negatív, semmire nem allergiás. A következőkre szűrték: tojásfehérje, tojássárgája, tej, kazein, búza, földimogyoró, dió, alma, őszibarack, szezámmag, búza, rozs, szójabab, mandula, zeller, paradicsom, burgonya, sárgarépa, tőkehal, rák. Szóval ezek negatívak, hétfőn megyek a másik eredményért de ott is negatív minden.

Ja, Baclofen rohamot okoz úgyhogy azonnal dobom.

2 megjegyzés:

Reni írta...

voltatok már 3d ultrahangon Fefével? (már hogy a beleit megnézetni)
sajnos az allergia hiánya nem sokat jelent, az uh kihoz bérproblémákat, ami tuti van - sajnos a gyerekeinknek. :-(

Paku Andrea írta...

3D-s uh-on nem voltunk még, de megemlítem holnap a dokinak.
Mi a pontos megnevezése egy ilyen vizsgálatnak? Tudd, az orvosok sosem tudják mit mikor kéne csinálni :(