2014. július 11.

Összefoglaló

Hétfőn voltunk neurológiai kontrollon, minden rendben, sőt, még annál is boldogabb a helyzet mert a dokinak is nagyon tetszik Fefe :) Szépen fejlődik, tartja magát, rohammentes, fejleszthető és fejlődik :D juhéé. Vérvétel is volt, eredménye jó.

Vizelet kontroll is megvolt, jelenleg nem kell semmit szednie, ha szagos lenne a vizelete akkor kontroll, egyéb esetben fél év múlva.

Megérkezett az OEP elutasító határozata, egyenlőre csak annyit írnék erről, hogy szánalmas amit leírtak. Megírtam a válaszomat ami igaz, hogy nagyon kemény lett, de most már akkor harc.
Folytatás következik :)

Vasárnap utazunk :D
A héten volt 3 itthoni tornája Fefének, és hétfőtől 2 hét intenzív terápián vesz részt. Vasárnap délután megy a gépünk, kb 7-re már a szálláson leszünk. Hétfőn 9-kor kezdünk, 2,5 óra fejlesztés, ebéd és pihenés, majd délután 5-kor kézterápia. 25-én meg indulás haza :)
Beszállókártyák kinyomtatva, biztosítás megoldva, mozgáskorlátozott parkolási lehetőség lebeszélve (1 óra ingyenes), pénz átváltva. Holnap jön a pakolás. Na azzal mindig is bajban voltam, mert míg fiatal voltam, (hahaha) szinte mindent vittem magammal, mert hát ugye sem tudhatjuk hogy 3 nap múlva milyen kedvem is lesz, milyen ruhát veszek fel és hát ugye nem minden cipő ment minden ruhámhoz, így vittem az összes cipőmet :D Most, ugye nem divatbemutatóra megyünk, de azért csak nézzünk ki valahogy, Fefének is váltások (hideg - meleg - köztes - alvós - otthoni - terápiás - kirándulós)  szóval nem egyszerű, mert még pelusok, kencék, ennivalók, tápszerek, gyógyszerek, stb, stb, stb :D szóval 1 nap is rámegy a mit hova tegyek, biztosan kell, nehogy ne legyen elég.... :D
A kézi táskába csak olyat tenni, amit ha ki kell venni a vizsgálatnál nagy kárt ne okozzak vele magamnak (tanultam a Barcelonai útból, ott a laptoppal vertem magam orrba úgy hogy még a könnyem is kicsordult), folyadékot csak 1 fajtát és akkor nem felejtem ott a másikat amiért ugye motozást kaptam. Iratok, kábelek a géphez..... szóval pakolás jön, vasárnap még tuti teszek kicsit mindenhez :D majd délután irány a reptér.

Fényképet a terápiáról nem ígérek, de amit lehet megmutatok :)


2 megjegyzés:

julcsi írta...

Vigyázzatok egymásra Andim! ♥ Várom a beszámolókat Varsóból is! :)

Nelli írta...

Jó utat, ügyesek legyetek! :)