2012. február 29.

Sajnos a hajnal nem volt túl szerencsés.

Tegnap fel kellett emelni a déli gyógyszert, így beszéltük meg a dokival. Hogy ennek köszönhető-e vagy sem azt nem tudom, de délután 5 után ébredt fel. Lefeküdt 1 után, felébredt 1 görcsre, peluscsere, hasra a gyerkőc (Ő ment), gondolom így nem aludhatott olyan mélyen, majd 4 után megfordítottam hátha így ébredezik de nagyon mélyen elaludt. Mosolyogva ébredt, de olyan kis álmoskásan, tornázni nem is tudtunk mert húzta el magát. Vacsi már elég álmosan és alvás. Hajnal 3 után azonban rohammal ébredt, nagyon sírt hozzá és ez most erősebb görcs volt, a második után már tudtam hogy ezt nem bírom most megszűntetni. Gyerek forró, de nem lázas, gondolom a görcstől kimelegedett, vetőzés de az sem segített így Diazepam lett belőle a 3 görcs után. Megint nagyon kifárasztotta a görcs, de nem nagyon ébredt fel és jött még egy pár roham. Ahogy hozzáértem, gondolom arra megeszmélt, jött a roham. Kb 10 perc után sikerült a villannyal felébreszteni rendesen és vége lett a dolognak.
Most gőzöm nincs mi volt a baj: melege volt, foga (többnek kint a vége, vagyis inkább látszik a fog csücske), idő, hasa, vagy a fene sem tudja mi volt a baj, de én fájdalomra tippelek. Este kentem a fogát és kapott Viburcol kúpot is, de most ez sem segített.

Én is reggel úgy ébredtem, hogy a kávé ivásom közben le kellett feküdjek mert szédültem, vert a víz, hányingerem volt. Ja és kb 1 hete állandóan fáj a fejem, pedig nekem nem szokott. Hogy Fefének mikor mije fájhat, na arra nehezen lehet rájönni, főleg ha álomban van és rohamozik. Így most megint megnyertük ezt a szar Diazepamos dolgot. :(

2 megjegyzés:

Südve írta...

Andi, most iszonyat az időjárás, gondolj bele, tegnap leesett egy csomó hó (minek??), mára elolvadt, 15 fok van, ragyog a nap. :-O Nem csoda, ha mindenkit megvisel. Sára is alszik, az ágyában, hoppáá, pedig hónapok óta nem lehet őt napközben ott lefektetni.

Paku Andrea írta...

Én is erre az időre gyanakszom, mert ezt a rohamot tuti hogy a fájdalom hozta, olyan fájdalma sírás volt :(
Én fejem is kb 1 hete állandóan fáj, de nem tudom hogy az idő vagy a kevés alvás miatt.
Sosem voltam fejfájós, kivéve mikor karamboloztam de az meg az agyrázkódástól volt. Apa szokta mondani, hogy fájhat a gyerek feje mert Ő frontos.
Remélem éjszaka jó lesz, nappal semmi "baj" nem történt.

Sára jól van?