2012. február 23.

Elszóltam magam

már megint :( Mindig mikor leírom, hogy jól vagyunk tuti jön valami szar :(
Reggel Fefe rohammal indított, de úgy behergelte magát, hogy nem bírtam leállítani :( diazepam lett belőle. Az hagyján, hogy nyugtató kellett de még a mentőket is fel kellett hívnom mert nem maradt abba a roham. Most olyasmi volt mintha nem is lenne ébren, csak sírás és roham majd mintha aludna és megint sírás és roham. A nyugtató utén is mág volt rohama, de már kellett volna hatnia a nyugtatónak ezért hívtam a mentőket hogy most mi is legyen. Hála vett közben levegőt és ahogy telefonáltam már vége is lett a dolognak, de azért az ügyelet kijött megnézni a gyereket.
Aludt picit, evett egy pár falattal és most szuszókál. A dokinak is írtam, meglátjuk mit tegyünk.
Fogalmam sincs mi volt a baj, de tegnap már tényleg jól volt. Éjszaka is szokásos volt, semmi extra. :(

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Hány mg-os Diazepamot adtál?Nekünk volt,hogy csak 10 mg-ra szünt meg a roham.
Jóskának hivják,és nagyon édes gyerek,de nagyon le van maradva. Fordul hasra meg vissza,kúszik,felülni nem tud,de ha felültetjük,megtartja magát. Próbálja felhúzni magát állásba,ha kapaszkodik,nagyon rövid ideig meg is áll.
Szerencsére az evés már megy (persze hány időnként,de ez már semmi a kezdetekhez képest)csak inni nem nagyon akar.
Remélem most már Fefe sem ijesztget titeket és jól lesz.
Hol tart a per?

Paku Andrea írta...

5 mg-os az adagunk, de eddig soha nem kellett több. Volt már olyan, hogy 1 roham még volt utána, de ez most erős és sok volt :)

Az nem baj ha le van maradva, majd behozza. Ahogy írod nagyon is jól halad, a többit meg majd behozza. Nincs elkésve semmiről.

Inni? Na azt a hercegem sem akar, most a pohár a nyerő, csak abból iszik ami persze így sokkal hosszabb ideig eltart, de legalább így valami lefolyik :)

Perünk? májusban lesz a 2. tárgyalás. Az orvosszakértői vélemény készen van, a bíróságon van már. Miután átolvastam napokig megint sírtam és ezzel is álmodtam :( nem volt jó megint átélni percről percre az egészet (mondjuk minden nap ezen agyalok, de így rosszabb volt). Májusban nem hiszem, hogy ítél a bírónő, de a remény hal meg utoljára :)