2012. február 25.

Jól vagyunk :)

Csütörtök óta hála hosszabb roham nem volt. 1-1 1db-os roham van de az is ébredékor jön. A neurológus szerint az ébredés egy nehéz szakasz, így valószínű ezt még nehezebben éli meg. Majd kiderült.
Viszont minden sokkal jobb. Beszédesebb, figyelmesebb és ami nagyon anagyon nagy dolog hogy löki magát a wingbon. (holnap filmezek). Mosolygós :)
Olyan kis okoska :D
Nincs olyan amit ne értene meg, ha nem tetszik neki akkor is reagál, panaszkodni azt nagyon tud :D
Szóval okés a dolog most :)

Voltunk gasztroenterológián is kontrollon, minden rendben. Nincsenek öklendzések hála. Néha még jön vissza a sav, de a diéta és a gyógyszer jó.

Úszás most nem volt, beteg lett Ági sajnos :(

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Örülök,hogy most csupa jót irtál Feféről,és köszönöm a nekem irt biztatást.
Tudom,hogy szörnyű egy ilyen per,és semmit nem csinál vissza,de legalább fizessen a kórház,ezzel egy kicsit legalább az életetek anyagi részét megkönnyitené.
Remélem elhiszed,hogy ugyanannyi jót kivánok nektek,Fefének,mint amennyit magunknak remélek!

Paku Andrea írta...

Nagyon remélem, hogy hamar zárjuk végre a pert, mert tényleg szükség lenne az anyagi dolgokra, sok mindent szeretnék Fefének venni: kezelések, eszközök, kiegészítők. Az ügyvéd szerint még most májusban nem lesz ítélet, tuti a bírónő kér még valami kiegészítő véleményt, de hogy mire azt még nem tudom :( Na mindegy, ez van. Vissza nem csinál semmit, de hogy én akkora balhét csapok a per végén amekkorát világ még nem látott. Iszonyú düh és harag van bennem.

Én is minden jót kívánok ám Nektek, nagyon ügyes hapsid van :)