2012. február 4.

Na most légy okos

Fefe hajnali 4 körül elkezdett rohamozni, 4. görcsre adott neki anyu Diazepamot. Ami viszont igen érdekes és számomra megmagyarázhatatlan, az az hogy kb 30 perc múlva is lett 1db görcse. Ez hogyan lehetséges? Ilyen még nem volt. Most sem aludt el a Diazepamtól, igazából ezt sem tudom miért van így, de van hogy elalszik van hogy még sokáig ébren van és mocorog.

Epis gyerkőcök anyukáitól kérdezném, hogy nálatok milyen volt az éjszaka? Vannak-e mostanában több roham, feszültebbek-e a gyerekek?

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én "epis" nagymama vagyok,és sajnos nálunk is szaporodtak a rohamok. Talán a hideg...?

Timcsi írta...

Péntek reggel diazepammal indultunk és az éjjel is nyugtalanabb volt. De a mostani éjjel szuper nyugis, alvós volt. Mi is jártunk már úgy, hogy diazepam nem segített. Egyszer volt ilyen, akkor arra törekedtem, hogy mielőbb aludjon egyet. Úgy múlt el neki. Nálunk a hidegfront iszonyatosan befolyásolja a rohamokat. Lehet, hogy Fefénél is a hidegfron miatt volt?

Paku Andrea írta...

Köszönöm a megjegyzéseket, így kicsit "nyugodtabb" vagyok. Régebben mindig tudtuk, hogy na most hó lesz mert Fefe éppen semmit nem aludt vagy rohamozott. Ez sajnos még nem változott, de így legalább nem kell extra nagy dolgokra gondolni, egyszerűen "csak" a hó piszkálja Őt is :(
Most éjjel jó volt már, semmi baj nem volt a hétvégén már.