2011. szeptember 11.

Megvolt az első vacsora nélküli éjszaka.
Fefe anyuéknál van hétvégén. Tegnap kimentek a Szeptember-fesztre. Egész nap ébren volt, görcs nélkül. Mikor hazaértek bevágott egy nagy barackot, és mivel már kezdett lecsukódni a szeme Anyu gyorsan elvitte fürdeni, majd hagyta hagy aludjon. Enni nem kellett neki, így vacsi nélkül telt az éjszaka. Most vagy tényleg nem volt éhes, vagy tele van a töke a ketogénes cuccal. Majd ma este kiderül, mert ha ma sem eszik akkor csinálok mást és a ketos kaja azt hiszem leállósávba kerül. Reggelit evett, de magyarázott közben, hogy "anya" :D Kis szaros :)

A szeme sokkal jobb, vagyis a látása. A szemüveg még nem készült el, de sokkal értelmesebben, figyelmesebben nézelődik, figyel. Ez nagyon jó, iszonyatosan örülök neki. Valahogy úgy érzem és hiszem, hogy lesz Ő önálló, tud Ő majd magától mozogni. Kimaradunk a kis dolgokból, mármint ez első kis kori totyogásból, kúszásból, de a lényeg hogy mennie kell és fog is.

A rohamok érdekesek. Amit ez eeg is kimutatott abból szinte nincs, több nap is eltelik mire esetleg lesz 1db, de ezeknek elkerülhetőek. Leget a látás miatt is javultak, de lehet hogy a Sabril csökkentésével javulnak. Ezt úgy értem, hogy a Sabril csökkentésével javul az állapota, látványosan fejlődik. Viszont itt van a fogcsikorgatásos dolog. Ez olyan, hogy 1-1 begörcsölés van, mintha fájna neki valami és így jön ki nála, most már a fogai is összeérnek így csikorognak. Én ettől a jelenségtől félek, hogy ez sok esetben roham. Általában alvásból jön, erre ébred és nagyon sír, ez nagyon fáj neki. Holnap felhívom a dokinkat és megbeszélem vele, hogy gyorsan tegyük fel a gépre és nézzük meg, hogy ezek rohamok-e? Ha igen akkor gyógyszercsere, ha nem akkor csak egy kóros beidegződés és azt meg le kell szoktatni róla. Sokszor feláll közben, büfizik, de van hogy a víz segít neki. Sokszor iszik utána. Nagyon remélem, hogy csak valami kellemetlen helyzetre reagál így és nem roham, nagyon nem lenne jó ha rohamozna szegénykém, főleg hogy ez fáj neki. Ezen sosem leszünk túl :S

Nincsenek megjegyzések: