2011. szeptember 19.

EEG

Megvolt a mai eeg. Hála nem kellett sokat várni az eseményre. Ahogy felrakták, kimentek a szobából Fefét elkezdte zavarni hogy csend van. Megfordult az oldalára és elkezdte, pár perc múlva megcsinálta a nagyon erős görcsöt is. 1 órás lett az eeg, holnap 3 körül kell hívni a dokit.
Megbeszéltük, hogy ha roham ha nem először egy gasztrós kivizsgálást csinálunk, mert neki is gyanús hogy ez fájdalom. Okozhat a fájdalom is rohamot, illetve a roham fájdalmat. Szerintem nálunk az első van, ha ez roham.
Szegénykém úgy sírt, keresett, nem értette hogy miért nincs felvéve, miért van Ő "egyedül".
A vizsgálat után nagyon panaszkodott, fel volt háborodva :)
Nagyon kíváncsi vagyok mi ez. Fáj neki az már tuti.
Kap homeós bogyót, amit úgy nézek hogy talán használ. Kevesebbek a görcsök és jóval gyengébbek. Tejet most nem kap, ketós tápszert sem, a kemény reggeliket is mellőzzük. Most kb 1 nap 4-5 ilyen izé van, de csak a kajákhoz tudom kötni. Csak nekem lesz igazam és a pocakkal van gáz, az orvosok meg elmehetnek a pi..ába akik elküldtek hogy agyerek epis és ennyi. Nem akarok kórházakat sorolni, de voltam Fefével egy párban. Minek orvos az olyan aki szarik a gyerekre, munkájára? Mindegyik pénzt várna el? Ez már csak így megy itt?

Nincsenek megjegyzések: