2011. szeptember 18.

Hasa fáj :(

Biztos hogy ez a hasa. Ahogy eszik, szinte azonnal jön ez a nagyon fájdalmas görcs. Valószínű ezért nem eszik. Már egy pár napja csak könnyű kajákat kap. Este 2 eset volt, de már nem annyira erős. Reggeli után 1, de már nem sírt.
Tejet és nehéz kajákat nem kap, most olyan diéta féleség van amíg nem derül ki mi ez.
Holnap megyünk neurológiára és eeg után belgyógyászat, ezt azonnal meg kell nézetni.
Szerintem a ketogán diéta a hibás, sok volt az neki :(

Ezeket a görcsöket már nem lehet bírni, egyszerűen iszonyatosak, hála már gyengébb de ezt nem lehet senkinek sem bírni. Inni iszik hála, figyeljük a pisis pelusokat és a hőjét. Ahogy nincs pisi már rohanok is azonnal, de most jól van. Figyelünk, le nem vesszük a szemünket róla. Kedve jó, mosolygós és beszélgetős. Kúszik kis segítséggel, áll sokat tehát ereje van, és ez a legfontosabb. Szegénykém, mi jön még?

2 megjegyzés:

Sazsole írta...

Szia! A székletével minden rendben van? Nekem ugyan ép és egészségesnek mondott fiam elképesztő görcsöket tud székrekedés és visszatartás miatt produkálni, s ez állandó problémát is tud okozni. Természetesen nem értek hozzá, csak nálunk is mindig evés után jön a fájdalom. Gyógyuljon a kis drágád!

Paku Andrea írta...

Szia!
Nincs rendben a széklet, nekünk kell mindig segíteni hogy legyen. Általában 2 nap után, max 3 adok egy kúpot és akkor már nyomja is. Biztos ez is baj, de hiába mozgunk nem jön ki csak úgy. vagyis inkább nagyon ritka ha magától elvégzi :(