2014. április 6.

Olinek szintfelmérő

Már lassan 2 éve csináljuk az Olinek terápiát. Itt is a lényeg a terapeuták képzettségén, hozzáállásán, szakértelmén van, a módszer is nagyon jó, egyszerűen leírva ésszel dolgoznak :) 2 hetes intenzív terápiákon vettünk eddig részt. Fefe fejlődésén is meglátszik, nagyon sokat segített és még fog is, mert nem hagyjuk abba (bár anyagilag nagyon megterhelő)
Április 22-től Magyarországon, a Borsóház terápiás központban folyamatosan elérhető lesz.
A borsóházas terapeuták és az Olineks lányok tegnap tartottak egy közös szintfelmérőt, hogy ezek után együtt, egy irányba haladjon a fejlesztés, így sokkal hatékonyabb lesz a program.
Ania, aki eddig volt a lengyel terapeutánk, nagyon meg volt elégedve Fefe jelenlegi fizikumával :)
A fejtartása, testtartása, szeme, lábai, mindene sokkal jobb mint volt :D Juhhhú, nem hiába ez a sok minden amit csináltunk, csinálunk és csinálni fogunk :)
A Borsóházban Enikő és Áron lesznek a terapeutáink heti 1 alkalommal (egyenlőre több nem fér bele az időbe, de remélem ez majd még változik), az oviban Anikó (összehozunk egy Borsóházas kupaktanácsot), és ha minden jól megy akkor májusban 2 hét intenzív Olinek torna lesz. Ez árban elég sok, de majd csak kitalálunk valamit.

Jelenleg Fefe kezeivel kell nagyon sokat foglalkozni, lapocka, hónalj, váll, alkar, ujjak. Szépen lazítani, sok rotáló mozgás, helyes testtartás, helyes ülés és menni fog ez nekünk :)

És igen, a fejtartás győz :)
 Fefe kezére szereznem kell egy ilyesmi szerkezetet, aminek annyi lenne a lényege, hogy megakadályozza az ujjak görcsös, hajlított tartását. Tegnap 2 félét próbáltunk ki, az egyik olyan amit Magyarországon is lehet készíteni, de az nem volt nyerő, de ez nagyon is jónak tűnik. Az anyaga olyasmi mint egy búvárruha, most ilyet vadászok a neten, de előbb még próbálgatjuk a Borsóba hogy milyen is legyen pontosan.
Picit Áronra bíztam Fefét, mire visszaértem már székben volt természetesen gyönyörűen fejet tartva, és jöhetett egy kis bolondozás is :)

Ma pedig ismét elmentünk lovagolni :) ami megint nagyon szuper volt.


1 megjegyzés:

julcsi írta...

Nagyon ügyesen tartod a fejecskédet Fefém!!! :)