2014. április 22.

Gyógyulóban :)

Sikeresen túléltük kórházi látogatás nélkül a tüszős mandulagyulladást.
Nagyon nehéz napok vannak mögöttünk, volt 3 nap nappaliban alvás (gyerekülésben egész nap, hajnalban oldalon fekvéssel hogy ne üljön 24 órában, nyálszívással, lázcsillapítással, infralámpa), majd szépen kikecmeregtünk ebből a szörnyűségből.
Tegnap már alig kellett váladékot szívni, ma mg már elő sem vettük a katétert :)
tegnaptól szépen visszatért ez étvágya is Fefének, előtte 2-3 napig alig evett valamit, csak a gyümölcs (banános kivi) folyt le.
A körzeti orvoshoz ellátogattunk, még piros a torka (nem is csoda), pénteken kontroll, és kiváltottuk a 2. doboz antibiotikumot is. A pénteki kontroll is csak azért lesz, mert én szeretném, a doki nem akarta visszahívni már Fefét, de a nővérke látta az arcomon, hogy naneee, így pénteken megyünk.
Szájhagyomány útján (kedves anyuka ma hívott :) ), hogy az antibiotikum után 2 héttel csináltassunk egy teljes vérképet, majd azt ismételtessük meg hogy a bacik eltűntek-e Fefe szervezetéből, majd jöhet a tenyésztéses vizeletvizsgálat.
A héten biztos, hogy az óvodát kihagyjuk, tornára nem tudunk menni mert 2 hétig nem fogadnak (nem csak minket), de ha minden jól megy akkor pacizni elmegyünk ahogy kapunk helyet.

Íme a régi / új Fefe :)

Hétfőre már ilyen nagyon jól volt :)

Ma meg már lábra is állt, majdnem teljesen nyújtott karral támaszkodva :)
Nyújtott ujjakkal tapogatunk :)

Nincsenek megjegyzések: