2012. szeptember 20.

Suit vége

Először is szeretném még egyszer megköszönni mindenkinek a támogatásokat.

Ma volt az utolsó napunk a tornán. Nem is tudom ki fáradt el ebben a 3 hétben, tényleg nagyon húzós volt ez így.
Reggel kellett kelni, kb 7-kor, hogy ne kapkodva keljen intézni a reggelt. Reggeli, mosakodás, öltözés és indulás. 9,30körül el kellett indulnunk, hogy biztosan odaérjünk, mert persze a 30 perces úton 2 helyen is most újítanak fel mindent. Fefét be a kocsiba, szórakoztatni az úton, hogy ne akarjon kiszabadulni az ülésből, végignyomni a 2 órát, torna után ivás majd irány haza, itthon ebéd és alvás, mire Fefe ágyba került kb 14 óra lett, lefekvés után még azért ugrunk büfire, alszik kb 15-re :S
nagyjából borult az eddigi bevált napirendünk, de nem baj, majd újra visszaállunk.

Nagyon sokat használt a terápia. Mint ahogy már írtam, a kézhasználat volt most nekünk a legfontosabb, illetve a törzsfordítás. Fefe annyira egyben van, hogy a fordulás is komoly gondot okoz. Az, hogy a kezét letegye maga mellé és támaszkodjon, használja a kezét, na ez a másik hatalmas feladatunk, de a tornász véleménye is az, hogy ebben a 3 hétben nagyon sokat javult és fejlődött, így jók a kilátások arra, hogy tud a kezével bármit tenni.
Tegnap volt a Dani segítségemre, így mi tegnap tanultuk be a feladatokat, amik a lazításra mennek rá. Nekem is sokat kell még fejlődnöm, mert az én kezem erős, Feféhez meg most a laza kéz kell, nem kell erősen mert azt nem szereti, arra feszít.
A fejtartása is sokat javult, a kommunikációja is (beszélt a tornászhoz sokat), egy szó mint száz nagyon jó volt ez a terápia ismét.
A tornagyakorlatokat le lehetett fényképezni, sőt kellett is ahogy én csinálom, hogy itthon vissza tudjam ellenőrizni.
Anja nagyon kedves, megbeszéltük, hogy nyomon követi Fefe fejlődését (már e-mailen is és fb-on is tartjuk a kapcsolatot). kell szerezni egy állítógépet és megmutatni neki, hogy hogyan áll benne. Itt a lényeg, hogy a lábát kell kikötni és a derekánál megtámasztani és ha megy a hosszabb állás már akkor abban kell majd ennie is.

Holnap megyünk neurológiára (eeg, vizeletvizsgálat, vérvétel), hétfőn a bölcsibe kell menni megnézni a korai fejlesztést, kedden szemészet, szerdán én megyek a gerincemmel dokihoz, csütörtökön meg nefrológiára, tehát nem fogunk azért unatkozni :S
Az össze időpontot át kellett variálni a 3 hét torna miatt, de sajnos ezeket is le kell tudni, ami muszáj az muszáj, így mg mindig csak megyünk és megyünk.

Most gyűjtök az októberi suit-ra, nagyon jó lenne oda is elmenni. Ez október 29-től november 9-ig tartana, ha 10 nappal számolom akkor 600euro. Most írtam az összes alapítványnak amit találtam, bízom benne, hogy összehozzuk ezt is.

Nincsenek megjegyzések: